VECKA 46

 

Tisdag idag och vi är inne på vecka 46! Idag blev det vab med Enzo som känner sig lite hängig. Ingen feber men trött och matt så kanske är något på G. Vi var och badade igår eftermiddag och på slutet blev han så trött. Sov 11 timmar inatt och hade nog kunnat sova längre. Idag är han hemma och myser och förhoppningsvis blir det inte värre än så.

ladda ned (3)

Veckan bjuder på många trevligheter annars.

Onsdag: Middag hos svärföräldrarna
Torsdag: Bowlingkväll / skytte
Fredag: Restaurang & hotellnatt = date night!
Lördag: Baka pizza och mysa med barnen
Söndag: Bad i simhallen och fixa i tvättstugan

ladda ned (6)

Och planen är också 5 gympass. Jag fick ihop det förra veckan men sedan blev det 3 vilodagar pga. ögoninfektionen. Så typiskt! Idag har jag i alla fall gymmat och nu börjar jag se ut som mig själv igen. Jag vaknade inatt och blödde näsblod och ögonen sved men nu känns det bättre och bättre. Fy fasiken alltså. Kan de inte göra giftfria lim till fransförlängning?  Eller så är man bara nöjd med sina egna fransar helt enkelt.

ladda ned (5)

 1. Anna skriver:

  Testa nytt ställe!Jag fick allergisk reaktion på mitt gamla frans ställe inne i stan men har sedan några år gått hos Fransstaylisterna vid Fyrishov, och har aldrig fått några problem. Då är jag jättekänslig för det mesta. 🙂

 2. Annie skriver:

  Man kan ju tyvärr vara allergisk även mot giftfritt se bara folk som typ är allergiska mot vanlig mat, djur mm. Limmerna är nog väldigt milda men eftersom dom ändå måste ”limma” antar jag att någon typ av härdplast behövs (dock ej säker?), och är ev det du reagerar på. Också haft den erfarenheten av lashlift (krokiga fransar), men prova något annat ställe kanske finns någon duktigare 🙂

  1. Elsie skriver:

   Nej! Prova absolut inte något nytt ställe! Har man en gång blivit allergisk så ska man inte experimentera mer med sådant. De kan sluta upp med att man triggar sitt immunförsvar än mer och till slut inte tål smink eller vissa hudkrämer. Skit i trenden med ögnfransförlängning och ta hand om era ögon istället tjejer!

 3. Anne skriver:

  Om man reagerat allergiskt tidigare så ska man i största möjliga mån försöka undvika ämnet i fråga då kroppens immunförsvar ”minns” och kan ge en ny kraftigare allergisk reaktion. Man kan bli känslig för mascara och annat ögonsmink också om man pressar på tyvärr.

  1. Anna skriver:

   Fast det viktigaste är ju ändå att se snygg ut, eller hur Engla?

   1. Malin skriver:

    Anna det där var en väldigt onödig kommentar. Tips till dig är att klicka på krysset till din internetläsare om du inte gillar bloggen, ingen tvingar dig att läsa

 4. Linn skriver:

  Tråkigt att höra om dina ögon. Har du provat att bara göra lashlift med keratinbehandling? Jag gjorde det för ett tag sedan och det är en sån STOR skillnad till mina vanliga fransar. Det ser ut som om jag har mascara eller lösögonfransar utan att behöva göra något alls 😉 Kanske värt att testa för dig?
  Kram kram <3

  1. Engla skriver:

   Ja jag har testat! Blev supernöjd första gången men andra gången förstörde tjejen mina fransar som blev fel böjda och krokiga så det tog minst 6 veckor innan de repade sig 😩 Kramar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..