ANNONS

MATLISTA

/

Det var många som ville veta våran matlista och jag ska säga att det är verkligen inga avancerade rätter. Vi käkar mest husmanskost helt enkelt. Vi försöker skriva matschema för 2 veckor i taget och storhandlar alltså varannan vecka. Vi försöker ha en matbudget på 7000:- men tycker den är svår att hålla. Kikar jag på Konsumentverkets rekommendationer bör vi nog öka den, speciellt eftersom jag äter mycket laktos & glutenfritt samt att vi köper en hel del ekologiskt & närproducerat samt mycket frukt & grönt vilket drar iväg en aning. Jag tror vi skulle behöva sätta av 8000:- för att känna att man inte alltid måste lägga till extra. Hur gör du?

ladda ned (1)

Veckans lista ser ur så här:

Måndag: Pannkakor

Tisdag: Fiskpanett eller lax & potatis

Onsdag: Hemmagjord pyttipanna

Torsdag: Tonfisksallad

Fredag: Restaurang

Lördag: Baka pizza

Söndag: Köttfärsbiffar, potatis & gräddsås

0
45

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00