MATLISTA

 

Det var många som ville veta våran matlista och jag ska säga att det är verkligen inga avancerade rätter. Vi käkar mest husmanskost helt enkelt. Vi försöker skriva matschema för 2 veckor i taget och storhandlar alltså varannan vecka. Vi försöker ha en matbudget på 7000:- men tycker den är svår att hålla. Kikar jag på Konsumentverkets rekommendationer bör vi nog öka den, speciellt eftersom jag äter mycket laktos & glutenfritt samt att vi köper en hel del ekologiskt & närproducerat samt mycket frukt & grönt vilket drar iväg en aning. Jag tror vi skulle behöva sätta av 8000:- för att känna att man inte alltid måste lägga till extra. Hur gör du?

ladda ned (1)

Veckans lista ser ur så här:

Måndag: Pannkakor

Tisdag: Fiskpanett eller lax & potatis

Onsdag: Hemmagjord pyttipanna

Torsdag: Tonfisksallad

Fredag: Restaurang

Lördag: Baka pizza

Söndag: Köttfärsbiffar, potatis & gräddsås

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..