VECKA 45

 

Dagarna går i ett. Onsdag idag och startade med ett bra gympass även idag. För mig är det att bestämma sig, boka in antal träningspass/vecka och bara köra. Men det gäller att allt annat i livet också fungerar, annars kommer jag inte iväg. Jag har inte prioriterat träningen på länge men nu har jag bestämt mig för att köra mina pass varje vecka och nöta in det fram till jul. Sen brukar det gå mer av sig själv. Jag mår så mycket bättre av att prioritera träningen, det är en enorm skillnad så väl värt att investera i den tiden för mig själv.

Veckan bjuder på ett besök hos ögonläkaren för Romeo, vi ska förebereda för kalas, ridskola/skytte för barnen, bad, hopptävling för Jolie och så kalas på söndag. Härlig vecka!

Nu väntar jag på att vattnet ska komma tillbaka här hemma efter att de stängt av det i några timmar. Jag behöver duscha! Glömde helt bort att de skulle stänga av det, kunde ju duschat i simhallen annars. Fräsch tjej hej!

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Armani efter att självmant gått ut i 5 minuter. Beeeer om att få komma in i värmen. Älskling ♥

Let´s do onsdag! Kram/E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..