ANNONS

SKADAD FOT

/

766a6cfa-7b19-4d8d-90fb-6c49b9448098

Godmorgon tisdag! Dricker citronvatten och svarar på mail efter ett grymt svettigt gympass och en brakfrulle efter det. Jag vet inte om jag skrivit detta, men i somras så fick jag ont i min fot (gör ont från stortån till mitten av foten, alltså på undersidan). Jag tror att det kommer från löpbandet på gymmet för jag kan inte gå där längre. Powerwalks ute går bra, för där är underlaget ojämt men det bränner ändå under foten efteråt. Jag har inte kollat upp det, kanske faktiskt borde göra det. Har tänkt att det ska gå över men nu har jag haft ont i ungefär 5 månader. Vad kan det vara? Brukar be R massera riktigt hårt och då gör det ont men liksom skönt ont om du förstår? Men det gör ont varje dag, mer eller mindre.
På gymmet så värmer jag istället upp på cykel och har äntligen börjar tycka att det är roligt och jag känner att konditionen blir allt bättre. Efter 30-40 minuter på cykeln istället för bandet så kör jag igenom kroppen. Idag blev det rygg & mage.

Önskar dig en fin tisdag! Kram/E

8
21

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00