ANNONS

EN BRA START PÅ VECKAN

/

Hade riktigt jobbig söndagsångest igår kväll. En härlig höstlovsvecka var slut och ja det kändes bara tungt. Men vi såg på film och åt godsaker på kvällen och jag la mig ändå med lätt hjärta. Imorse så var alla glada och det kändes ända rätt skönt med vardag igen. Jag har förutom fått mycket jobb gjort hunnit både träna riktigt bra, fixat naglarna och lagt en ansiktsmask. Bara en sån sak liksom. Pojkarna har varit med en kompis och badat och Jolie har bakat.

Skön start på veckan med andra ord : )

Nu ska vi se Vår tid är nu och äta laxwraps. Försöka komma i säng i tid så att jag orkar med gymmet även imorgon. Planerna för veckan är helst fem pass. Förra veckan blev det bara två och jag måste nöta på lite mer för att få rutinen att sitta bättre och känna att jag bygger muskler.

Kram/E

0
17

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00