ALIAS

 

Tiden går alldeles för snabbt när man har roligt och vips var höstlovet slut. Imorgon stället vi klockan tidigt igen och vardag, jobb & skola är det som gäller. Känns faktiskt som vi varit lediga i flera veckor!

Jag startar veckan med att fixa naglarna. Blir nog en ljus variant nu när vi går mot mörkare tider. Behöver allt ljus jag kan få : )

Foto: Copyright 2017. All rights reserved.

Gillar denna variant som jag hade för något år sedan.

Vi har spelar Alias här på kvällen och det är så himla roligt. Sällskapsspel är underskattat och lite bortglömt känns det som. Vi försker spela ofta och tycker om att köpa nya spel lite då och då. Alias (familje-versionen) är jättekul!

Nu ska jag renbädda sängen och sen blir det film och lite godsaker. Kram/E

 

 1. Linda M skriver:

  Kul att ni gillar Alias, har precis köpt det till någon i julklapp! 😊🎁

 2. Louise skriver:

  Så himla snyggt ditt nya hår är! Nyfiken, hur ofta tvättar du det? Jag ver att man typ ”ska” tvätta håret 1 gång i veckan men jag fixar inte det! Tvättar varannan dag.. sköljer igenom varje då jag duschar varje morgon.

  1. Engla skriver:

   Jag kör var 3:e dag ungefär 👸🏼

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..