NYTT TILL KÖKET & TIPS

 

I samarbete med Adtraction Influencers
Innehåller annonslänkar för Cervera

5e1a8292-225d-47e2-a434-5b5acd275516

10f6239b-80c3-47e6-85ff-1833ba3228d6

64a8589b-9290-4f68-8ec8-6ebaa74dece8

Nytt till köket! Tallrikar HÄR och servetter HÄR, från Rörstand. Grythandske HÄR, grytlapp HÄR, smörknivar HÄR. Alla från Per Moberg. Fina ting till köket. Min favoritsmörkniv är såklart den morfar gjort men den börjar bli så sliten nu. Önskar att jag haft ett stort lager med dem ♥

e4dd4224-3693-4639-ad31-d776a7af7a6d

 

Många undrar om hur man som influencer tjänar pengar, och förutom samarbeten så kan man också tjäna pengar genom att länka till produkter du gillar eller köpt. Tex. dina nya jeans eller skor, eller kanske den nya lampan i köket. Win win för både läsarna som ju ofta vill veta var dina saker kommer ifrån eller vill ha tips på liknande, och win för dig som då kan tjäna en slant, och inte bara företaget i fråga.

Jag samarbetar med Adtraction som har många bra butiker i sitt nätverk och dessutom riktigt bra personlig service som alltid svarar på mail och hjälper mig vid behov. Det är tyvärr inte alls en självklarhet har jag märkt under mina år som influencer.

Bloggar eller instagrammar du och vill testa hur man kan tjäna pengar via annonslänkar? Läs mer HÄR!

 1. Milla skriver:

  Jättebra att du belyser detta hur det går till.vi som läsare och konsumenter vill känna att influencers är ärliga och är man ärlig att man tjänar pengar på att länka varor så är det bra man känner dig inte lurad utan man har ett val om man vill köpa det bloggare och influencers rekommenderar. Tyvärr har du inte förr skrivit så utan bara att du länkar produkterna så är det en ny typ av samarbete förutom att du får prylar då du faktiskt informerar oss hur det funkar med adtraction som ett sätt att tjäna pengar på. Missförstå inte min kommentar men det gynnar inte dig om alla får veta hur de kan tjäna pengar? Återigen ska du ha eloge för att du informerar oss hur det går till. Ha en trevlig helg. 🙂

  1. Engla skriver:

   Jag hänger inte riktigt med på vad du menar nu? 😊 Jag har alltid varit ärlig med annonslänkar och länkar ju både sånt jag själv köpt, gillar, inspokollage eller tex. samarbeten. Hoppas det känns tydligt, annars får du gärna fråga mig 💕

   1. Malin skriver:

    Jag antar att Milla kanske inte har läst bloggen så länge, eller helt enkelt inte har koll på hur det funkar. Om man är lite ”insatt” i influensen världen så vet man oftast att det är precis så det fungerar. Du döljer ju inte sånt men antar att Milla kanske inte har läst ett sånt här inlägg tidigare där du förklarar exakt hur 🙂 Men jag kan ju ha helt fel också med hur hon tänkte!

 2. Maria skriver:

  Jättefina assietter!! Måste bara kommentera ditt ursnygga hår oxå! Önskar att mitt kunde se lika snyggt ut 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..