BLOND

 

Bild på mitt hår hos Frans Hår & Stil förra veckan. Som jag älskar denna längd & färg alltså ♥ Lättskött, coolt & snyggt helt enkelt!

Idag är det lördag och vi sover ganska länge om mornarna. Så himla skönt! Jolie & Enzo sover ännu. Jag ska iväg till gymmet nu och sedan får vi besök vid lunch av vänner och i eftermiddag kommer min lillebror och hans tjej hit för att fira Enzo & Romeo! Bra lördag med andra ord. Önskar dig en fin dag! Kram/E

 1. A skriver:

  Läser din blogg dagligen, kommenterar sällan. Tänkte att nu måste jag säga det😊. Tycker din blogg är så himla bra! Igenkännande, ”vanlig”, varierande, lättsam. Sen verkar DU vara en sån himla fin person dessutom! Ja, helt enkelt så. Ville bara säga det☺️

  1. Engla skriver:

   ❤️❤️❤️ Tusen tack! Vad glad jag blir över din fina kommentar!

 2. Cissi skriver:

  Håller med, verkligen smickrande :). Men du är verkligen enormt vacker i allt.

  1. Engla skriver:

   Åh tusen tack snälla! Du är för snäll ❤️

 3. Nancy skriver:

  Jag tycker du passar både i långt och i kortare hår. Men den här looken… passar dig såååå bra 😍👌🏼 Snyggt, coolt och sexigt!

  1. Engla skriver:

   Taaack sweetie! ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..