FREDAG

 

Välkommen fredag! Jag säger som barnen, denna vecka har gått alldeles för snabbt! Började dagen med ett besök på vårdcentralen för att ta prover och sedan blev det veckans första pass på gymmet. Så grymt skönt! Har inte haft energi alls under veckan då jag mått rätt dåligt. Men nu så är ett pass avklarat och jag känner mig stark idag. Ska köra minst ett pass till under helgen.

Planerna för idag är bibblan, handla lite fredagsgott och sedan kommer några kompisar till Jolie hit då de ska klä ut sig. Sedan blir de tacomiddag & bad i simhallen. Perfekt fredag!

November brukar vara en rätt trist månad men de kanske bara är något jag fått för mig? Vi har många roliga saker inplanerade nu. Kalas nästa helg, vi är bjudna på en italiensk middag om ett par helger och så får man ju faktiskt börja julfixa så smått. Baka pepparkakor och planera julklappar. Vad finns det att klaga på liksom? Nu kör vi fredag! Kram/E

  1. Varför är det alltid så?! När man kommer in i ett sånt bra träningsflow och bra kost….så blir man antingen tokförkyld, gör illa knät eller som i mitt fall så är det min rygg som gör fruktansvärt ont.
    Och på det hela blir det bara onyttigheter 🍫🍬🍭🍔🍟🍕🤦🏻‍♀️ alla dagar i veckan, Gaaah😩😅

    Aja…ny dag imorgon 😁

    Trevlig helg fina ❤️😘

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..