KLASSISKA TALLRIKAR

 

Innehåller annonslänkar för Cervera

Cervera4

Tallrikar Grace / Assiett Mon Amie
Tallrik Ostindia Floris/ Skål Mon Amie / Skålar Grace

Fint porslin och fina köksdetaljer har inte blivit viktigt för mig förrän under de senaste åren. Vet att mamma och andra släktingar försökte få mig att börja samla på fint porslin och fina glas när jag flyttade hemifrån. En sån kul grej att ge när man fyller år tex. Men jag tyckte det var helt ointressant. Men nu tycker jag det är jättekul och det handlade nog om att hitta min stil. Nu uppdaterar jag vårt kök lite då och då med fina klassiker. Förra vintern blev det de små skålarna Grace från Rörstrand som är perfekta till barnens fil & flingor eller till desserten. Näst på tur är assietter och jag gillar verkligen de klassiska Mon Amie. De påminner mig om barndomen och mormor & morfars porslin. Snacka om klassiskt! Just nu så har Cervera minst 20% rabatt på tallrikar så värt att passa på. Kram/E

 

    1. Engla skriver:

      Visst är det 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..