FAVORITER I OKTOBER

 

Innehåller annonslänkar för NordicFeel

b3045805-a610-47f2-9d70-289b052e2b8d

Godmorgon lördag! Här blev det en skön sovmorgon till 08. Vi skjutsade syrran till jobbet och sedan fixade Jolie varma mackor till allihopa. Sådan lyx! Om en stund ska vi klä på oss och cykla till marknaden med vänner. Tänkte visa mina skönhetsfavoriter först : )

1c975178-78c3-4cc1-873e-aadc3c371b43

Ny favorit i parfymhyllan är Gucci Bloom. Alltså den doftar verkligen BLOMMOR! Jag blir liksom lycklig varje gång jag använder den så den är min vardagsparfym just nu. Vem vill inte dofta som en vårbukett?

Jag använder alltid primer innan mascara för upplever bättre resultat. Lancôme Cils Booster är den bästa jag testat. Finns ingen annan som är värd sitt pris för de torkar ut snabbt eller är svårapplicerade. Denna gör sitt jobb!

ac237fbe-d331-4dfa-8ef4-5ae845159d04

Det finns ögonfransböjare och så finns det ögonfransböjare. Och ja det är skillnad på en för 39:- hos kedjorna och mästarnas mästare. Tänk att jag behövde bli 36 år innan jag insåg det. Nåväl, Shiseido Curler är grym!

Ses senare! Kram/E

 1. Camilla skriver:

  Jag tänkte mer på hur ofta du behöver köpa en ny ögonfransböjare 😉

  1. Engla skriver:

   Åh den ska nog hålla i många år, byter bara ut själva kudden vid behov 🙂

 2. Kristin skriver:

  Vad är det i YSL-förpackningen då?! 😝

  1. Engla skriver:

   Ett läppstift i en korallröd nyans. Skrev om den i augusti! Så fin färg 🙂

 3. Anna skriver:

  Bra tips på fransböjare, måste köpas! Kram

 4. Camilla skriver:

  Hur länge håller ögonfransböjaren? ☺️
  Ha en fin helg ❤️
  Kramar

  1. Engla skriver:

   Mina fransar håller hela dagen (och då har jag tunga ögonlock 🙂 ) Jag använder primern från Lancome och sedan Fibwerwigs mascara (röda förpackningen)

 5. Ingrid skriver:

  Hej fina Engla! Vart kan man köpa den fina vita krukan? Kram

  1. Engla skriver:

   Jotex 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..