I annonssamarbete med CYKELKRAFT

DRÖMCYKELN

 

img_9086

Jolie har äntligen fått sin drömcykel! En svart klassiskt damcykel som hon kommer kunna ha i många år från Cykelkraft. Hon har tidigare haft en sportigare modell men tyckte den var jobbig för ryggen så nu när det var dags för byte så var hon långt innan bestämd över vilken modell hon ville ha. Hjälmen (med lyse bak) finns HÄR <—

ea8a4109-8023-433d-8403-7c46a1f1482a

Märket är MADE och modellen heter Linde

 

img_9087

Cykel är utrustad med bl a. pakethållare och cykelkorg (dröm enligt Jolie som varit utan tidigare på sin sportcykel), lysen, 3-växlad, gelsadel, ergonomiska handtag, ställbart styre och bakåt-och handbroms.

Just nu får du 10% rabatt på ALLA cyklar från MADE. Se mer HÄR och använd koden Engla_CK10 som gäller tom. 25 oktober.

Kram/E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..