MAGISK MORGON

 

Så fantastiskt vackert imorse med soluppgång & dimma. Jag var så trött imorse när klockan ringde men tvingade mig upp och kom iväg på en kortare PW. Så himla skönt när man väl är iväg. (Upprepa 10 ggr 06.30 när det är kolsvart ute)

a5c0bf9f-b7f3-4dd4-9501-5886cde1734a

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Nu är det snart redan lunch och jag ska fixa lite lax tänkte jag. I eftermiddag fortsätter vi fixa här hemma. Jag vabbade med Jolie halva dagen igår så medan hon vilade så möblerade jag om Enzos rum. Blev så fint! Men det finns mycket att fixa med kvar så idag så ska barnen få hjälpa till. Spara. Slänga. Sälja/Ge bort. De har redan rensat en del och faktiskt fått ihop en slant var som de kan spara.

Jag har påbörjat så många projekt här hemma nu att jag känner mig aningen stressad haha men jag vet att det kommer bli bra. Organisterat och funktionellt samtidigt som vi passat på att ändra om lite. Tavlor tycker jag är svårt, då jag tröttnar så snabbt och tycker det är riktigt svårt att hitta personliga print. Så helst vill jag ha fina bilder på barnen & familjen. Har beställt tre stycken från Petite Charlie i veckan så väntar på dem nu och sedan så skulle jag vilja ta mer proffsiga bilder på hela familjen, men i en avslappnad miljö utomhus. Har du gjort det någon gång? Vill så gärna ha fina bilder på mig & R också. Det har vi faktiskt nog inte en enda. Och ändå firar vi 20 år tillsammans i december. Kram/E

 1. Jennie skriver:

  Åh Engla då MÅSTE ni göra en familjefotografering med Jenny Bennheden Carpvik! Vi gjorde en i slutet av sommaren och jag är så glad för den! Kolla in fotograf_jennybcarpvik på Instagram! Hon fotar mkt bröllop men tar alltså även underbara familjebilder ❤️❤️❤️📸

 2. J skriver:

  Kan inte du visa en outfit i klänningarna från bikbok du köpte? 🙂

 3. Jenny skriver:

  Visa gärna före – och efterbilder sedan!

 4. Malin skriver:

  Satsa på att ge familjen en fotografering i julklapp, det skulle ju bli perfekt! Ni kan ju välja att ta foton innan eller efter om ni vill vara ute när det inte är jättemycket snö 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..