MIN STJÄRNA

 

Hurra Hurra Hurra!

Grattis min vackra mormor på 83-års dagen ♥

Vi har varit och firat mormor med hämtmat & fika och hon blev så glad. Älskade mormor! Vi kikade på gamla foton och jag älskar bröllopsbilderna från 1976 när mormor & morfar gifte sig. Alltså hur snygga var inte de? Och vilka fina bilder sen! Vill gifta mig igen och också få så här fina bilder. 41 respektiver 43 år var de när de gifte sig. Båda hade barn och hade varit gifta innan. Men så träffades de och de var verkligen meant to be.

Jag & mormor innan  min 1-års dag. Hur gullig?

Känner mig varm i hjärtat efter kvällen. Tänker på livet. Tiden. Åldrandet. Kärleken. Familjen. Lätt att se vad som är viktigt.

Kram/E

 1. Oj vad vacker hon är! Vad underbart att få ha sin mormor i livet 🙂

  Jag har tyvärr inga av mina far- eller morföräldrar kvar, vilket är sorgligt. Två av dem hann jag aldrig träffa alls.

 2. Grattis till din mormor! Så fina bilder,så vacker och du är
  verkligen lik henne! Härligt att ni har så fin kontakt.
  Kram

 3. Har just förlorat min fina mormor.. glad att det inte fanns ett enda ord osagt mellan oss…vi visste vad vi betydde för varandra!<3 Begravning imorgon. Och livet går vidare , trots allt men hon fattas mig…

 4. Så himla fina bilder ❤️ Och har du tänkt på att det är exakt detta som så många eftersträvar i sitt bildspråk just nu. Det lite orangea, smuliga filtret liksom. Och det här är äkta vara. Kram!

 5. Verkligen så lik din mormor 🙂 Ja tänk att få ha sin mormor i livet, tavara på henne medans hon fortfarannde finns <3
  Jag saknar både min mamma och mormor, men dom sitter säkert på ett litet moln och kollar ner på mig <3 :/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..