ÄNTLIGEN BÖRJAR JAG KÄNNA MIG SOM MIG SJÄLV IGEN

 

Godmorgon söndag! Idag är första dagen på evigheter som jag känner mig som mig själv igen. Vaknade och var sugen på kaffe. Mår inte illa (än i alla fall) och känner mig utvilad efter att ha sovit i nio timmar. Känns nästan som jag sovit för länge haha. Ska verkligen bli bättre på att försöka sova åtta timmar men tycker det är svårt att ”hinna” det.

Img 6484 5b93600d76872

Lördagskvällen spenderades med godsaker & två avsnitt av serien Ingen utan skuld på Viaplay. Riktigt bra! Finns många bra svenska serier nu. Syrran tipsade om Vår tid är nu så den ska vi börja se.

Denna söndag tänker jag starta med en PW och en podcast i lurarna. Det var inte igår. Nu hoppas jag vara tillbaka i vanliga rutiner från och med imorgon. Lagom till oktober : )
Idag ska vi iväg på Enzos fotbollsavslutning med föräldramatch & hamburgare. Sen ska vi fortsätta rensa här hemma. Ja det är egentligen våra enda planer idag. Rätt skönt ändå.

Hoppas du får en härlig söndag! Kram/E

LOADING..