I annonssamarbete med CYKELKRAFT

NYA CYKLAR

 

520ced57 299b 41da bd0d 56bafc1112c4 5babd135a8954

Favoritsysslan hos barnen just nu är helt klart att cykla. De växte ur cyklarna de fick förra våren innan sommaren ens börjat och det var dags för modell större. Som ett brev på posten kom en förfrågan av Cykelkraft om barnen ville testa cyklar från deras märke Made. Snygga, trygga & säkra cyklar i en mängd olika modeller!

Romeo valde modellen Vild i storlek 24″ vilket passar honom perfekt.En sportig och säker cykel som funkar vare sig vi cyklar till skolan eller om han vill ”köra cross” i skogen. Romeo gillar att den är svart och samtidigt känns färgglad med den neongula texten. En sportig cykel med lagom många växlar.

Da584271 67ea 43ee bee6 d14061999ca3 5babd371a2086

Hjälm med lampa baktill finns HÄR

3331ded1 ea66 4788 830c 88196d9483d8 5babd3d2823ba

E63d2063 84b6 47c3 a5f6 bf96da56551b 5babd3fc8c551

Enzo valde den ursnygga Apera i härligt grönt. Många växlar och mycket cykel helt enkelt. Här är en cykel han kan växa med och han cyklar runt som en kung minst sagt. Enzo gillar den sportiga looken på cykeln, att den är stadig och rejäl men samtidigt lättmanövrerad.

Hjälmen finns HÄR.

D443a269 8280 43b3 8b12 3fbe86fea23b 5babd4f4e30be

Just nu får mina läsare 10% rabatt på alla cyklar från Made med koden Engla_CK10 —> Shoppa alla modeller HÄR! Så snygga cyklar för både henne, honom och alla kidsen. Jag menar kolla in min drömcykel! Rabatten gäller tom. 9 oktober.

Kram/E

 1. Åsa skriver:

  Jag är jätteglad för din skull att bloggen är så framgångsrik! Och samarbeten är en naturlig del som du redovisar för oss läsare på ett korrekt sätt! Lycka till framöver🤗

 2. Stina skriver:

  Tänk så alla verkar vara så upprörda över det här med att det är ett samarbete! Det är ju utmärkt hur tydligt som helst och följer lagar och regler inom marknadsföring, varför ska man behöva redovisa mer än så för att folk ska bli nöjda?

  Cyklarna är så fina, hade älskat dom när jag var liten och det är så kul att se barn som är aktiva <3

 3. Anonym skriver:

  Kort och gott företaget har gett er cyklarna mot att ni beskriver de och sen får ni behålla dem. 😉 Får ni utöver cyklar betalt för att visa de eller är det endast cyklar ni får? Undrar hur ni bloggare förhandlar er till samarbeten. 🙂

  1. Engla skriver:

   Ja det är som jag skrivit ett sarmarbete så jag fakturerar och skattar.

   Vad gäller mina samarbeten så kontaktar man mig direkt på englasshowroom@hotmail.com eller till Bonnier och sedan så förhandlar man om arvode utifrån hur många inlägg man önskar och om det ska vara endast blogg eller instagram, eller en kombination av flera kanaler. Kram/E

 4. Elsa skriver:

  Vad menar du med testa cyklarna; Ska de alltså testas och sedan skickas tillbaka?

  Köper du cyklarna efter ”testperioden” eller får ni behålla dem?

  1. Engla skriver:

   Barnen får testa, utvärdera och behålla dem 🙂

   1. Johanna skriver:

    Då ska du nog vara tydligare och skriva det. För att jag tänker samma sak när ni bloggare skriver att ni får testa grejer; att de ska skickas tillbaka.
    Och det ska bli kul å få ta del av utvärderingen, förutsätter att det kommer ett inlägg till.

    1. Engla skriver:

     Hur menar du nu? Att det är otydligt att inlägget är markerat?

     Om du läser inlägget så beskriver både jag och pojkarna sina cyklar efter att ha haft dem hemma i ca en månad nu 🙂 Fråga gärna om du undrar något mer så kan jag självklart skriva ytterligare inlägg 🙂

     1. Johanna skriver:

      Jag menar precis det jag skriver.
      Markeringen på samarbete förstår jag. 😀

     1. Monika skriver:

      Eftersom det står att det är ett samarbete så får Engla betalt. Hur avtalet ser ut eller hur mycket hon får (om det enbart är cyklarna, om det är pengar eller om det är både cyklar och pengar) är ingenting hon behöver redovisa. Precis som du inte har en aning om hur mycket reklamen i en tidning kostar eller hur ersättningen för tidningars ”produktsidor” ser ut.

      Eftersom du står fastvid vad du skriver så visar du ju att du inte läser det Engla skriver. Nu har hon två gånger skrivit att cyklarna redan testats i en månad. Inteycket blir då att du egentligen skiter i vilket men gärna bara vill klaga eller försöka sätta dit Engla. 😄

     1. Johanna skriver:

      Hej hej Monika!
      Det får stå för dig. 😀

 5. Lisa skriver:

  Hur menar du egentligen med att Cyklekraft frågade om ni ville ”testa” några cyklar? Ingår ni i en testpanel?
  Ska ni utvärdera cyklarna och betygsätta dom sedan? Eller vad menar du egentligen?
  Jag ser det mer som att ni har ett samarbete ihop och det bör därför reklammarkeras.

  1. Engla skriver:

   Ja det är reklammarkerat eftersom det är ett samarbete 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..