SOL, VIN(D) & VATTEN

 

Lördagen bjöd på strålande sol och hårda vindar men inne i skogen märktes blåsten knappt av alls så vår promenad på ca 1.3 mil var hur varm och härlig som helst!

Vi stannade ett par gånger för lite lunch & dryck

När vi promenerat runt hela dammen så åkte vi ut med bastuflotten. Rätt modigt i blåsten får erkännas men det gick hur bra som helst (nåväl haha) och vi bastade och badade flera gånger i 12 gradigt vatten. Uppfriskande minst sagt : )

Bubbel!

Tiden går ju alltid för snabbt när man har roligt och när solen började gå ner åkte vi tillbaka till land för att cykla hem till en av tjejerna för middag.

Miranda hade förberett och gjort så himla fint & gott! Vi blev bortskämda med 3-rätters, drinkar & bubbel. Herregud, rullade bokstavligt hem vid midnatt. Underbar lördag!

Söndagen gick i lite långsammare tempo. Vaknade jättepigg men sen var jag helt slut och ville bara sova. Min kropp är i sån obalans. Vi åkte till Uppsala för att storhandla mat i alla fall, käkade på MAX och sen blev det läxor, dusch och tidigt i säng. Jag & R la oss vid 22. Händer typ aldrig. Så nu är vi redo för vardag igen. Let´s do Monday!

Kram/E

  1. Engla skriver:

   Ja verkligen 🙂

 1. Är det en egen bastuflotte ni har eller något ni hyr? Bara nyfiken. Låter så härligt att kunna ha det alternativet.

  1. Engla skriver:

   Vi har en egen som vi äger tillsammans med vänner 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..