7 ÅRS-FIRANDE MED RABATTER

 

I samarbete med KidsBrandStore

Kidsbrandstore firar sju 1080x1080 1

Hipp Hipp Hurra! KidsBrandStore fyller 7 år (och mina twins fyller 8 nästa månad) vilket betyder att de alltså funnits sedan mina pojkar var runt 1 år. De firar med MINST 20% rabatt på allting tom. söndag så nu är det hög tid att slå till på de där plaggen du spanat in. Jag ska passa på att köpa undies, t-shirts, byxor & mössor till mina kids. Basplagg som alltid behöver vara i riktigt bra kvalité. Vi gillar Gant, Ralph Lauren, Calvin Klein, Tommy Hilfiger och Levi´s. Och Adidas såklart, pojkarnas favoritmärke just nu.

Happy Shopping! Kram/E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..