VECKANS +/-

 

Plus

– Veckan som gått har gått i vilandets tecken pga. sjukdom. Eftersom jag jobbar hemifrån går det ju bra ändå med att både skriva och maila så det är bara ett projekt som jag ligger lite efter med som innebär foton utomhus.

– Vi har varit till simhallen två gånger och barnen älskar det! Så glad över att de renoverat och öppnat upp nu efter att ha stått i flera år.

– Myskvällar med barnen. Eftersom min energi varit låg har vi haft några extra myskvällar med film.

– Lördagen hos vänner var verkligen veckans guldkant. Så mysigt!

Minus

– En veckas sjukdom. Jag blev förkyld från ingenstans känns det som men Jolie var småkrasslig förra helgen och jag kände under förra måndagens gympass att det var något i kroppen. Sen stod jag ute i regnet när Enzo hade fotbollsträning och efter tisdagens frisörbesök åkte jag hem och blev dundersjuk. Dock är jag hellre sjuk själv än att barnen ska behöva lida.

– Stök i ett av barnens klass som inte verkar få ett slut. Känner mig så maktlös när barnen får lida och jag inte vet vad jag ska göra för att hjälpa. Imorgon är det i alla fall föräldramöte så hoppas på lite mer klarhet.

Hur har din vecka varit?

Tryck på hjärtat om du gillar detta inlägg

  1. Engla skriver:

   Åh men hoppas det blir lite lugnare ändå 🙁

 1. Malin skriver:

  Tryck på skolan! Oavsett vad det handlar om så är det skolans ansvar att undervisning fungerar och att alla i klassen trivs och känner sig välkomna. Det är verkligen skolans ansvar så se till att sätta press och vik er inte! Jag utbildar mig till lärare och nu som mamma till en liten pojke så känner jag att jag nog kommer vara en förälder som är på ifall att det är något, men hellre att skolpersonal uppfattar en som jobbig än att ens barn ska lida.

  1. Engla skriver:

   Så sant! Kommer inte ge upp 🙏🏻

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..