ANNONS

DET BÄSTA MED HÖSTEN

/
77329430 9648 46cb 9d1e a49983bddb78 5b8cf3bcadef2

Hösten är vacker med alla dess färger och skiftningar. Luften är krispig och det är mysigt att klä sig en skön jacka och allt fint höstmode. Jag försöker fokusera på det positiva, men ärligt talat är  hösten också kall, blöt och lite deppig emellanåt. Jag blir så påverkad av mörkret så lika pigg och hyper som jag blir på våren (älskar det!) lika trött, frusen och nedstämd blir jag då och då i takt med att ljuset minskar. Nu bor vi dock i Sverige och någonstans gillar jag våra fyra årstider (om andra mer än vissa) så det är bara att omfamna hösten 2018 och göra det bästa av den. Och det gör vi såklart med en höstlista!

– Plöja serier! Alltifrån det senaste på Netflix, nya & gamla dokumentärer, Idol, Wahlgrens värld och svenska deckare.

– Bunkra upp med väldoftande ljus och gör det mysigt hemma med plädar och kuddar, vackra blommor och passa på att möblera om.

– Försök att komma ut minst 30 min varje dag. Cykla, lek eller promenera och njut av de vackra färgerna runt omkring. Stanna upp och ta in det du ser. Jag slås varje dag över hur naturen ändrar skepnad dag för dag.

Ladda ned 13

– Det är svalt när man går och lägger sig och man sover bättre. Finns det något skönare än att krypa ner i en renbäddad och sval säng?

– Mysiga middagar med vänner. Glöm inte bort sommarens grilltillställningar bara för att sommaren är slut. Umgås även nu och mys in er inne med god mat & dryck. Tema-middagar, knytkalas, tjejkväll eller bara en extra mysig familjekväll där man dukar lite extra fint och skålar för livet.

Ladda ned 16

– Utflykter med familjen! Packa med fikakorg eller korv med bröd och promenera eller cykla till nya ställen och upptäck vad som finns runt om dig.

– Gå på bio, muséum, badhuset eller åk skridskor i en ishall nära dig när vädret är alldeles för bråkigt!

– Baka pajer (tänk äppelpaj eller blåbärspaj, mums), bröd, sylta och gör saft! Ta tillvara på allt gott vi har i naturen. Säger jag som har för många äppelträd för mitt eget bästa.

– Det blir roligare att klä sig i fina outfits. Kappor, mössor, halsdukar, lager på lager… Höstmode är liksom mysigt och lite extra chict.

Ladda ned 15

– Bastukvällar med ett glas bubbel. Åhh det är så ljuvligt! När ”Så mycket bättre” börjar brukar vi ha som tradition att laga god middag, skåla i bubbel och ofta bastar vi som avslut. Gäller att skapa sig egna mysiga traditioner.

– Fika. Det känns så rätt att fika. Typ varje dag. Choklad choklad choklad. Känns lika viktigt som D-vitamintillskott. Nåt kul ska man väl ha.

– Bada skumbad, lägga ansiktsmask, måla naglarna i härliga färger och använda läppstift… Ytligheter som kan pigga upp en den gråaste novemberdagen. Mer färg på sig själv för att pigga upp livet när höstlöven till slut fallit av och naturen känns grå.

85e1f75b 9f0d 41d1 abb4 c4f5b15f794b 5b8cf50e87abf

– Äta apelsiner! Åh så gott det är och ännu godare är det med blodapelsin! Jag äter det nästan dagligen med kvarg & nötter eller i fruktsallad.

– I oktober kan vi fira Halloween, höstlov och faktiskt börja förbereda för julen så njutningen blir extra lång…

Kram/E

0
31

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00