GUCCI MARMONT VELVET

 

Ladda ned 11

För ett år sedan slog jag till på denna sammetsdröm från Gucci. En vågad färg för att vara mig, men jag tycker att på just denna väska så gör sig en stark färg bäst! Jag menar hur fin är den inte?

Ladda ned 10

Det är något med mig och väskor alltså. Jag blir så löjligt glad av dem och kan drömma och spara länge!

Får många frågor om mina väskor och tänkte svara på lite info om denna pärla. Den heter GG Gucci Marmont, shoulder bag velvet. Färgen betecknas både som pink och som rubin. Rubin tycker jag är det mest rätta för den är verkligen en blanding mellan mörkrosa, lila och vinrött. En riktigt vacker färg som är lätt att matcha till både rött & rosa men också till blått, gult, gröna och så basfärgerna då såklart. En fin färgklick! Att den är i sammet kan ju kännas lite risky, men tvärtom så är den både tålig och fin och vad jag förstått så kommer det hålla många, många år. Man behöver ju inte använda den i snöstorm liksom. Jag gillar också att kedjan är lång så den går att bära både över axlen men också crossover. 

Ladda ned 9

Supernöjd över min Gucci rubin 🙂 Finns HÄR!

Kram/E

 1. Helena skriver:

  Åh så fin. Ett bra köp tror jag.En färgklick som piggar upp .

  1. Engla skriver:

   Eller hur 🙂

 2. Så fin och älskar sådana inlägg! Gör gärna flera sådana med dina väskor, en och en 🙂

  1. Engla skriver:

   Kul att du gillar! Absolut, det är planen 🙂

 3. wow vilken skönhet. Jättefin väska som absolut passar till många stilar och färger. Blir nyfiken på vad en sån kostar men orkar inte googla. 🙂

  1. Engla skriver:

   15-16 000 ligger den på idag 🙂

 4. Lotte skriver:

  Snygg väska 😀
  När du gör din ingefära hur mkt gurkmeja har du i då?

  1. Engla skriver:

   Kör 2-3 msk 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..