JAG ÄR INTE EN SÅDAN MÄNNISKA

 

Img 5879

Fredagsmyset bestod av choklad & ostbågar. Nomnomnom!

Godmorgon lördag & helg! Så skönt att vakna utvilad och inse att vi är lediga! Ska passa på att blogga en stund  nu medan inspirationen flödar och sedan blir det en PW, utflykt och familjemys resten av dagen. Om du inte vet vad du ska hitta på i helgen, med eller utan barn, spana gärna in denna lista!

Vi ses under dagen och du hittar mig även på instagram & stories @englasshowroom Jag fångade Romeo på film igår och kan titta på det om och om igen. Han är så jäkla rolig. Önskar att jag fångade alla hans sägningar på film haha. Som igår morse när det spöregnade ute och jag plockade fram regnkläderna innan de skulle till skolan och han säger allvarligt ”Men mamma. Jag är inte en sådan människa!”
Två av mina tre barn vägrar regnkläder, jag förstår inte. Jag skulle gärna designa en riktigt COOL kollektion regnkläder/funktionskläder för barn. Det går ju faktiskt att göra dem snygga och praktiska!

Ses sen! Kram/E

  1. Haha ja! Skrattade så mycket åt klippet igår. Både åt Jolies typiska storasyster miner (känns igen här med min Tuva 😂) och Romeos funderingar. Först lunga och sen människorumpa. Det mest troliga liksom. 😂😂😂

    1. Engla skriver:

      😂😂😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..