BOOSTA KROPPEN

 

Mickey fitness event

Tänkte göra i ordning ett par flaskor ingefärsshots i helgen för att förebygga höstens förkylningar. Det börjar ju hostas och snoras lite överallt nu hör man. Finns recept HÄR (jag lägger till gurkmeja också). I övrigt så dricker jag ju alltid mitt varma citronvatten om dagarna och på morgonen häller jag även i en eller två matskedar äppelcidervinäger i min kopp. Snällt mot magen, huden och motverkar bakterier. Innehåller helt enkelt massor av nyttigheter.

Kram/E

 

  1. Maja skriver:

    HEJ!
    Ville bara tipsa om BRIGGS äppelcidervinäger eller Renee Voltaires som är dom bästa om du vill maxa nyttigheterna. Dom till skillnad från dom som finns i vanliga affärerna (även eko) är ofiltrerade, RAW, eco och med ”mamman” som är det viktigaste i vinägern ur hälsosynvinkel. Den filtreras alltid annars bort. Puss

    1. Engla skriver:

      Tack snälla! Bruka ha Renées men fanns inte sist jag handlade. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..