TWINNING

 

1a9d3a59 dd2a 4a7a a008 0ed0134210af 5b7dbe676ca29

Twinning for winning

41546e16 1a96 496e b6de efd8e2bffc95 5b7dc129871ea

Wilma & Jolie

Shopping med dessa donnor idag. Eller med och med, de ville ju såklart gå själva stora som de är så jag strosade omkring lite och uppdaterade barnens garderober med strumpor & träningskläder. Tjejerna hade kunnat gå omkring i flera timmar till så vi får åka in snart igen då de inte riktigt hittade det som de var ute efter.

Själv tänker jag köra på köpstopp under hösten, förutom träningskläder, strumpor och underkläder. De sektionerna måste jag uppdatera asap. Jag har så mycket kläder och känner inte att jag är i behov av något nytt. Det ska till en lång utläggning och noggrann förklaring om jag ska köpa något faktiskt. Tror du att jag klarar det? Jag ska skriva en höstlista snart med vad jag tänker satsa på och bära under hösten. Får se om det ”fattas” något på den innan jag bestämmer mig helt. Ärligt talat har jag ju en fantastiskt bra basgarderob med bra plagg som funkar år efter år.

Kram/E

 1. Det är klart du fixar ett köpstopp. 🙂 Handlar bara om att bestämma sig och fundera över om man verkligen behöver det där som man tycker fattas i garderoben. 🙂

 2. susanna skriver:

  Superbra Engla! Väldigt få av oss behöver något materiellt idag. Förutom ett hållbart jordklot för våra barn såklart!

  Till mitt köpstopp har jag undantagen underkläder och presenter (till andra alltså, haha) om man ska gå på typ barnkalas.

 3. Sandra skriver:

  Åh vilken toppen ide!
  Men kan du inte ha en bloppis snart? 😀

  1. Engla skriver:

   Absolut! Kan fixa det i samband med höstlistan och när jag gått igenom allt.

 4. Sara skriver:

  Härligt med köpstopp! Inspirerande! Jag tänkte också köra på det, för klimatets skull. Jag har verkligen allt jag behöver och ska inte shoppa för nöjes skull.

  1. Engla skriver:

   🙏🏻👌🏻

 5. Malin skriver:

  Jag tror sånt kan vara nyttigt om man ofta impulsköper eller köper ”för mycket”. Jag har en lista med saker jag letar efter, har haft det i flera år, och skulle jag snubbla över någon av sakerna på listan så skulle jag inte vilja strunta i att köpa det på grund av köpstopp. Så jag skippar faktiskt sånt, men är väldigt medveten om vad jag köper och varför vilket jag tror kan vara minst lika bra 🙂

  1. Engla skriver:

   Det är fantatiskt smart tycker jag, och ett bra sätt att bygga en hållbar garderob. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..