TWINNING

 

1a9d3a59 dd2a 4a7a a008 0ed0134210af 5b7dbe676ca29

Twinning for winning

41546e16 1a96 496e b6de efd8e2bffc95 5b7dc129871ea

Wilma & Jolie

Shopping med dessa donnor idag. Eller med och med, de ville ju såklart gå själva stora som de är så jag strosade omkring lite och uppdaterade barnens garderober med strumpor & träningskläder. Tjejerna hade kunnat gå omkring i flera timmar till så vi får åka in snart igen då de inte riktigt hittade det som de var ute efter.

Själv tänker jag köra på köpstopp under hösten, förutom träningskläder, strumpor och underkläder. De sektionerna måste jag uppdatera asap. Jag har så mycket kläder och känner inte att jag är i behov av något nytt. Det ska till en lång utläggning och noggrann förklaring om jag ska köpa något faktiskt. Tror du att jag klarar det? Jag ska skriva en höstlista snart med vad jag tänker satsa på och bära under hösten. Får se om det ”fattas” något på den innan jag bestämmer mig helt. Ärligt talat har jag ju en fantastiskt bra basgarderob med bra plagg som funkar år efter år.

Kram/E

  1. Kan du inte dra ihop det som en utmaning? Skriv vilka datum det gäller i ett inlägg och sen får de läsare som är på kommentera. Tycker man kan få ha ett undantag (i ditt fall träningskläder) + basgrejer såsom strumpor, trosor typ. Så kan man följas åt genom din blogg under hösten + att du kan bjuda på peppiga capsuel wardrobe tips!

      1. Funderat nu hur jag ska lägga upp det! Köpstoppet gäller kläder för min del, men förbrukningsvaror är ok (strumpor, underkläder, strumpbyxor mm). Mitt undantag är om jag hittar de acnejeansen jag är på jakt efter på Tradera men annars ingen shopping alls! Ser fram emot att du återkommer med datum 😁😁

  2. Jag tror sånt kan vara nyttigt om man ofta impulsköper eller köper ”för mycket”. Jag har en lista med saker jag letar efter, har haft det i flera år, och skulle jag snubbla över någon av sakerna på listan så skulle jag inte vilja strunta i att köpa det på grund av köpstopp. Så jag skippar faktiskt sånt, men är väldigt medveten om vad jag köper och varför vilket jag tror kan vara minst lika bra 🙂

  3. Härligt med köpstopp! Inspirerande! Jag tänkte också köra på det, för klimatets skull. Jag har verkligen allt jag behöver och ska inte shoppa för nöjes skull.

  4. Superbra Engla! Väldigt få av oss behöver något materiellt idag. Förutom ett hållbart jordklot för våra barn såklart!

    Till mitt köpstopp har jag undantagen underkläder och presenter (till andra alltså, haha) om man ska gå på typ barnkalas.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..