VÄSKOR

 

Innehåller adlinks

Bags

HÄR / HÄR / HÄR
HÄR / HÄR / HÄR

Något som är riktigt bra att fynda medan det fortfarande är rea är snygga väskor som ju annars kan gå på en mer eller mindre förmögenhet. Jag fastnade för dessa från DKNY som nu finns att fynda för 40-50%.

  1. Kekidi skriver:

    Jättesöta väskor, gillade den lite mer neutrala i beige. DKNY är ett av mina favoritmärken, de är fina i design och ”tyvärr” Michael Kors också men det är många småttingar som har det märket men jag gillar hans designer ändå, därav ordet ”tyvärr”. 😀

    Ha en fin dag Enlga.

    1. Engla skriver:

      Tack detsamma rara du!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..