SÖNDAGSÅNGEST

 

Godmorgon söndag! Jag har haft ångest hela helgen pga. att mitt instagram-konto är borta. Hör själv hur löjligt det kanske låter men det drabbar mig ganska stort. Dels mina samarbeten, det är ju mitt jobb. Och främst alla de filmklipp och bilder på barnen från att de var små. Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra nu. Jag har mailat Annica som ni tipsade om för jag får inte tag på någon på instagram.

Det känns lite som att jag står utan jobb nu och jag har riktigt mega-söndags-ångest.

Klänning HÄR / Sandaler Asos
Skinnjacka H&M / Clutch Louis Vuitton

Vi hade en trevlig lördag i alla fall och jag försökte hålla ångesten borta men du vet ju hur det funkar. Det går inte att lura sig själv. Jag känner mig så himla ledsen.

Kram/E

 1. Så himla tråkigt! Hoppas det löser sig!

 2. Vad tråkigt att det blev så här! Hoppas att du får tillbaka ditt instagram!

 3. Hej, mitt konto hackades idag. Har du fått någon hjälp? Vore mycket tacksam om du delar med dig i så fall. Jag har även skrivit till Paula Uribe.

  1. Engla skriver:

   Nej jag har kontaktat Stefan som Annica tipsat om men inget svar.

 4. Milla skriver:

  Lider med dig o hoppas det snart löser sig

 5. Mimmie skriver:

  Hur är det möjligt att ens instagramkonto är borta? nu får jag galet mycket ångest !! :s Har det ordnat sig?

  1. Engla skriver:

   Nej ingen verkar kunna hjälpa 😫😢 Annica har inte svarat och jag vet ingen annan som har någon kontakt

   1. Hanna skriver:

    Kolla annicas instastory nu, Paula Uribe har också blivit hackad berättar hon. Annica länkar bland annat till en av killarna som hjälpte henne få tillbaka sitt konto och upplyser er som behöver hjälp att ta kontakt med honom. Lycka till! Kram

    1. Engla skriver:

     Tack rara! Skrivit till honom nu 🙏🏻❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..