SÖNDAGSÅNGEST

 

Godmorgon söndag! Jag har haft ångest hela helgen pga. att mitt instagram-konto är borta. Hör själv hur löjligt det kanske låter men det drabbar mig ganska stort. Dels mina samarbeten, det är ju mitt jobb. Och främst alla de filmklipp och bilder på barnen från att de var små. Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra nu. Jag har mailat Annica som ni tipsade om för jag får inte tag på någon på instagram.

Det känns lite som att jag står utan jobb nu och jag har riktigt mega-söndags-ångest.

Klänning HÄR / Sandaler Asos
Skinnjacka H&M / Clutch Louis Vuitton

Vi hade en trevlig lördag i alla fall och jag försökte hålla ångesten borta men du vet ju hur det funkar. Det går inte att lura sig själv. Jag känner mig så himla ledsen.

Kram/E

 1. Hoppas Annica kan hjälpa dig, hon verkade ha fått kontakt med värdefulla kontakter när det drabbade henne. Hoppas det löser sig, förstår verkligen din känsla. Det är ju faktiskt ett intrång, någon som tar över ens privata konto med bilder och möjligheten att fortsätta dela med sig av både privata- och jobbrelaterade bitar. Annica har ju varit på festival i Malmö men är på väg hem nu, hoppas ni får kontakt så snart hon kommer hem. Kram!

 2. Hej Engla! Usch förstår din ångest 😢 Sökte efter dig på Instagram och fick tyvärr ej nån träff. Men där emot på taggen #englasshowroom😊 Tänkte att det kanske kan hjälpa dig att bevisa att det är ditt konto😊 Hoppas allt löser sig! Lycka till😍

  1. Ja men finns ingen hjälp där. Deras help-sida är under all kritik och finns INGEN att maila 🙁 Mitt enda hopp är att Annica svarar och har någon kontaktuppgift.

   1. Och det är ju katastrof i sig att det inte finns någon bakom Insta som man kan kontakta i såna här lägen! Så ledsen för din skull! 💔

   2. Jo, det finns visst hjälp att få! De har en supportsida som går att nå där man kan rapportera ett problem.

 3. Usch vad tråkigt. Så ledsen för sin skull. Hoppas verkligen du kan få hjälp och att det ordnar sig. Förstår att det känns hopplöst just nu. Stor kram. ❤️❤️

 4. Hej Engla!

  Här skriver Annica lite ang vilka som hjälpt henne: http://annicaenglund.se/mitt-instagramkonto-ar-tillbaka/#respond

  Googla även på ex ”my account has been hacked instagram pictures deleted” och se om du hittar något nyttigt. Verkar väldigt vanligt att detta händer men verkar också vanligt att folk faktiskt får sina konton tillbaka.

  Du har ingen ”helpdesk” (ex de som hjälper dig med bloggen övrigt sätt) som kan hjälpa dig att driva detta ärendet?

  Håll även koll på så att ”englasshowroom” som namn inte byts ut på kontot. Är ej ovanligt att hackare byter namn på kontot och i så fall bör du omedelbart själv starta ett nytt konto i namnet englasshowroom för att säkra upp att ingen annan lägger beslag på ditt namn medan du håller på och återställer ditt gamla konto.

  Kram och hoppas allt löser sig!

  1. Tack rara! Såg hennes inlägg men hon nämner bara namn där, inget nr eller mail så hoppas hon orkar svara på mitt mail. Jag tror att jag har kvar användarnamnet då jag ju lyckades ändra tillbaka till min mail, men då var hela mitt konto tömt så vet inte om någon lyckats ta över mina följare? Känns så himla tungt nu. Kram

   1. Tror att enda sättet att ta över följare är att byta namn på kontot och låtsas att det är ens egna, så finns kontot kvar i ditt namn har troligtvis allt raderats vilket borde kunna återställas med en backup.

    Prova att googla namnen på personerna i Annikas inlägg och något mer ex ”Ulrika mediapartner instagram contact” (och likande). Personerna som nämns först i inlägget tror jag allihopa är influencers + att de står med både förnamn och efternamn så dem borde du kunna komma i kontakt med genom att googla enbart namnet.

    Har du någon blogg-kollega som kanske kan posta ett hjälp-inlägg för dig annars på sin instagram? Så att det blir lite spridning på vad som hänt och att du behöver tips och råd, folk tenderar ju att kolla instagram mer än bloggar såhär i semestertider.

    Du ska se att detta löser sig <3

    Kram

   1. Kolla annicas instastory nu, Paula Uribe har också blivit hackad berättar hon. Annica länkar bland annat till en av killarna som hjälpte henne få tillbaka sitt konto och upplyser er som behöver hjälp att ta kontakt med honom. Lycka till! Kram

 5. Hej, mitt konto hackades idag. Har du fått någon hjälp? Vore mycket tacksam om du delar med dig i så fall. Jag har även skrivit till Paula Uribe.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..