HACKAD

 

Godmorgon! Vaknade upp till mail från instagram som skriver att min mailadress är ändrad inatt. Om det inte är jag som gjort det ska jag verifiera mitt konto. Vilket jag gör nu direkt på morgonen men det verkar vara kört. Någon hade ändrat till en jätteskum mail, att hen var född 1993 mm. När jag sen kan logga in igen är allt borta : (

Först såg det ut så här vilket ändå kände hoppfullt med att det står där att jag har över 3000 bilder. Men sen ser det ut så här, och Jolie försökte söka på mitt konto och då står det att det inte finns.

Åh jag orkar verkligen inte detta. Jag känner mig så jäkla ledsen. Tänk om allt är borta? Det här är ju en stor del av mitt jobb dessutom. Vilken jäkla start på denna lördag. Vad gör jag nu?

 1. milla skriver:

  Nej va tråkigt,ush så ledsen man blir.

 2. Anna skriver:

  Nej fy vad tråkigt😢 jag hoppas du får din Instagram tillbaka 🙏

 3. Sofia skriver:

  Lillalagretinterior hade samma bekymmer😌 hon fick tyvärr skapa ett nytt konto … lycka till💞

 4. Karin skriver:

  Oh, du har nog åkt på en dundernit tyvärr! Det är exakt sådär det går till och tillvägagångssättet som b.la polisen går ut och varnar för.
  Ingen hade förmodligen försökt ändra din mail utan det var när du gick in och verifierade som du blev hackad! 🙁
  Hoppas det kan ordna sig på något sätt!

  1. Engla skriver:

   Nej alltså jag fick mail från instagram att någon ändrat min mail och om det inte var jag skulle jag rapportera det (har mailen kvar såklart) men då var allt redan tömt.

   1. Karin skriver:

    Det är nog så att bedragarna utger sig för att vara från Instagram! Jag har en vän som åkte på samma lurendrejeri från ”sin” bank…

    1. Engla skriver:

     Fast de hade ju redan kapat mitt konto och tömt allt när jag fick mail från Instagram

 5. Karin skriver:

  Hoppas det löser sig!! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..