DATE

 

Jag & R körde datenight på verandan igår kväll medan solen gick ner. Skålade för poolen, sommaren och oss. Så mysigt! När det blev mörkt så såg jag några konstiga fåglar som flög runt och under studsmattan ute i trädgården. Det var fladdermöss. Uuuuuuu. Livet på landet. Vi gick in efter det och såg på Power och somnade skönt vid midnatt.

Idag så ska vi sola & bada, barnen ska leka med vänner och vi ska helt enkelt bara njuta dagen. Tänk att man längtat efter det här så länge och nu så är vi här, i slutet av juli och bara har det gött. Kram/E

 

  1. N skriver:

    Supermysigt att sitta ute så där. Och fladdermössen… Min mamma kom häromdagen och visade barnen en död liten fladdermus som hon hittat vid sin trappa. Den var faktiskt riktigt söt…🦇🙂

    1. Engla skriver:

      Uuuuu jag har så svårt för de rackarna 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..