4 FÖR 3

 

Innehåller adlinks

Blus / Necessär / Topp / Sneakers
Jeans / Skjortklänning / Jeans / Trench
Tofflor / Väska

Idag söndag har Boozt en grym kampanj på alla reavaror! Köp 4 plagg men betala endast för 3. Bästa investeringen är jeans, ytterplagg, designerväskor, skor & basplagg. Mina favoriter ovan! Se hela kampanjen HÄR!

  1. Anne skriver:

    Jag vet inte men nu när Sverige brinner – på grund av klimatförstöringen? Blir bara deppig av att se inlägg som uppmuntrar till konsumtion, jag tror att vi håller på att alldeles förstöra jordklotet för våra barn. Detta gäller ju på intet sätt bara den här bloggen utan många influencers.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..