ANNONS
Integritet på Tailsweep

SEMESTERUTMANING?

/

Jag kom på en härlig idé till bloggen nu under sommaren. Jag har ju ca 4 veckor kvar av semestern så vad säger du om om jag skulle köra en sommarutmaning här i bloggen med 28 olika rubriker/ämnen, en ny för varje dag. Och du får önska ämne? Jag har några klara som tex.

– Mina tre bästa sommarplagg

– Svartsjuka

– Vad gör mig riktigt arg?

– Svek

– 10 budord för en bra kärleksrelation

Osv.

Känns roligare om du som läser är med och bestämmer så det verkligen blir varierat och kul. Så tipsa gärna på med ämnen eller färdiga rubriker så sammanställer jag detta och kanske fler vill hänga på? Blanda gärna allvarligare ämnen med lättsamma rubriker, frågeställningar mm.

Kram/Engla

12
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00