NYGAMMAL BLOGG

 

Godmorgon lördag & semester!

Nu bloggar jag återigen på englasshowroom.com så spar den adressen överallt så du kommer rätt! Det var roligt att testa på att blogga hos Amelia men tyvärr så fick jag inte den uppbackningen och gemenskapen jag trodde det skulle leda till och då kan jag lika gärna vara ensam som jag var från början. Jag har ju mitt Tailsweep-team vilket känns fint så nu kör vi så här vilket känns extra passande när bloggen blivit tonåring och allt : ) En ny headerbild ska ordnas nästa vecka så det blir lite sommarfint här men annars är vi i rullning! Meddela gärna om någon inte fungerar som det ska så vi får bukt med det asap. Tack på förhand darlings!

PS. Gårdagens kommentarer har fallit bort i och med flytten. Jag ville inte skriva något om den innan det var up & running eftersom det ibland kan dra ut på tiden.

Kram/E

LOADING..