I annonssamarbete med MY CORNER

NY TAVLA

Första dagen på semestern och jag började städa och röja i torsdags då jag vill gå in i semesterns härliga lunk med ett fräscht hem som är lätt att hålla efter. Så jag började tvätta sofföverdrag, sätta upp en ny tavla, rensa bort papper, paket och ni vet sånt som man (läs vi) lägger både här och där. Usch är så less på oreda men det är ju också så livet är.

Jag blev så klart inte klar och idag ska vi till Grönan så tänkte fortsätta imorgon med att åka till klädinsamlingen med några kassar, slänga tomglas osv. Jag tror det är mest KÄNSLAN att jag förberett som räknas. Och så är det ju faktiskt extra fint hemma nu. Kaoset kommer ändå uppstå men kanske kan jag ta det för var det är. Ha ha.

Ny tavla som passade in perfekt, från Tove Frank.

Nu mot Gröna Lund. Happy Lördag darlings!

(Häng med på instagram & stories under dagen så ses vi här ikväll! @englasshowroom)

LOADING..