GRATTIS BLOGGEN PÅ 13-ÅRS DAGEN

 

Mitt första inlägg skrev jag den 20 juni 2005 (!!!) Jag hade bla a. praktik på ett båtvarv den sommaren, efter att ha sagt upp mig som butiksbiträde där jag jobbat sen jag slutade gymnasiet (hann med några månaders studier till sjuksköterska också men hoppade av). Jag kände mig vilse och visste inte vad jag skulle satsa på, bara på att det var något annat än det jag gjort innan. Jag & Robin hade varit tillsammans i 7 år och precis kommit ut en av våra största kriser. Att träffas som 16-åringar och växa upp tillsammans är inte bara rosenskimmer. Vi valde att satsa på oss, vi förlovade oss och vi var på väg att flytta från vårt första boende, en lägenhet som var målad i regnbågens alla färger. Gucci & Armani var 2 år och var innekatter på den här tiden, då vi tagit hand om dem från gården där deras mamma övergett dem då hon var en vildkatt. Jag minns att Gucci & Armani kändes olyckliga där under den andra sommaren och det kändes så rätt att gå vidare och flytta till ett hus där de skulle få vara ute.

Jag minns så väl flytten, känslorna och den personen jag var då. Ser jag tillbaka så kändes jag väldigt ung & oerfaren. Jag var 23 år och vuxenlivet hade precis börjat och jag sökte efter min plats i livet. Medan jag sökte mig till en utbildning så startade jag denna blogg, utan att egentligen veta vad en blogg var. Jag bloggade mycket om kändisar som Mary Kate Olsen, Nicole Richie och Kate Moss, kläder och paparazzi-bilder. Minns du? Det var många dagboksinlägg och jag vägrade tydligen står bokstav  i början av inläggen en period. Det är verkligen en främmande tid, och det är som att kika in i sin ungdom.
Flytten till vårt fina radhus skedde där den sommaren när bloggen växte till liv. Vårt nya hem skulle nu gå i vitt, vitt och vitt. En motpol till vår färgglada lägenhet där vi fått testa oss fram till vår gemensamma stil. Här i vårt vita radhus skulle jag känna mig trygg & hemma på riktigt. Fundera över framtiden, skratta, gråta, älska. Bli redo att bilda familj. Få jobbet jag längtat efter, blogga vid sidan om. Se Gucci & Armani lyckliga som aldrig förr över deras nya liv där de fick springa ute bland gräs, träd, fåglar & ängar. Jag & Robin längtade efter barn och när alla bitar med jobb började falla på plats, landade även ett mirakel i min mage. Allt på en gång. Och där startades en ny saga, och även en ny flytt. Till huset vi bor i idag.

Det var där det började och här är vi nu idag. Grattis bloggen! Grattis till mig som fått utveckla den här platsen till det som den är idag. Tack vare er! Det har hänt mycket på 13 år. Om jag som 23-åring vetat att jag skulle vara här idag, mamma till 3 barn i ett stort hus med samma man och våra katter… Det bästa jag kunnat önska, men knappt vågat drömma om. Tack livet ♥

Kram/E

 1. Nina skriver:

  Först och främst Grattis till dig och bloggen!!!
  Jag minns, jag minns allt, hela din resa då jag har följt dig sen start, galet för jag var ”bara” 18 år men minns det så tydligt hur jag vid datorn och läste.
  Du har varit så öppenhjärtlig och fin med hela ditt liv som du delat med dig av, tack för det! Jag fick själv tvillingar några år efter er så det känns verkligen att man har kunnat följa dig hela denna tid med alla dess olika ämnen du har hunnit avverka under dessa åren.
  Fortsätt ta hand om dig själv och tack hitills!

  1. Engla skriver:

   Åh wow! Tusen tack snälla du för så fina ord och vad glad jag blir att du hängt med så länge <3 Vad mysigt med tvillingar! Hur gamla är dina barn idag? Kramar

 2. Milo skriver:

  Ett stort grattis till dig och din blogg!

  1. Engla skriver:

   Tusen tack <3

 3. Mila skriver:

  Åh vad fint, grattis till bloggen! Jag har följt dig länge men minns inte exakt hur länge. Innan du blev gravid med Jolie iaf. 🙂

  1. Engla skriver:

   Wow, vad roligt 🙂 Tack för att du hänger med <3

 4. Anette skriver:

  Stort grattis till dej, din blogg o hela din fina familj inklusive katterna! Så fin bettelse! Är äldre än dej men läser din blogg lite kontinuerligt tycker du har en avslappnad stil. Älskar oxå hur du tar så fin hand om dina underbara katter och ser dem oxå som dina familjemedlemmar! Må lyckan följa er på livets stig! Å glad sommar till dej o hela din fina familj! Kram Anette

  1. Engla skriver:

   Åh tack snälla & detsamma till dig <3

 5. Hipp Hipp HURRA HURRA HURRA

  <3<3<3 vilken resa

  1. Engla skriver:

   Tack gumman <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..