ANNONS

MINA TATUERINGAR

/

Jag har ju faktiskt fyra tatueringar idag. De är dock ganska små och noga utvalda. Jag älskar dem allihopa och är så glad att jag verkligen funderat länge innan jag tatuerat dem. Jag minns att varje gång jag pratat om tatueringar här i bloggen, innan min första, så blev det alltid långa diskussioner. Några tyckte det var hemskt att tatuera sig.

Min första tatuering är min fjäril på underarmen som jag gjorde 2012, tror jag. Så glad för den! Dock skulle jag behöva fylla i den idag då den tappat en del färg.

Fjäril

På insidan av överarmen har jag mina kära barns namn. Letade länge efter det perfekta typsnittet men hittade inget som kändes hundra så vi fick ta bokstäver från två olika typsnitt för att alla bokstäver skulle kännas hundra.

Jag & R tatuerade oss på fingret och gjorde en varsin krona. Blev varnad för att tatueringar på fingrarna lätt tappar färg men min är lika fin än idag. Robin skulle dock behöva fylla på sin 🙂

Jag har ett hjärta på handleden som jag och min syster gjorde samtidigt. Hon har dock sitt hjärta på fingret. En fin symbol som symboliserar så mycket! Familj, kärlek, systerskap, liv & tillit.

Jag är sugen på en ny, eller faktiskt fler men vet inte riktigt var jag vill ha dem och då väntar jag. Jag vill ha samma känsla när jag tatuerar mig, som jag haft med de andra. Jag skulle vilja ha ett R någonstans, tex. insidan av fingret och så vill jag gärna ha fler fjärilar utan att det blir för mycket. Jag skulle också vilja ha något som symboliserar morfar. En båt eller ett dragspel kanske.

Har du någon tatuering eller vill du ha?

7

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00