ATT INTE TAPPA BORT SIG

 

Jag har på senare tiden tappat suget på detta med sociala medier. Kanske är min tid färdig i detta format helt enkelt, eller så är det bara en tillfällig känsla. Jag mår bättre än någonsin i mig själv och känner att det jag vill förmedla, den jag är, inte passar in bland sociala medier. Samtidigt älskar jag ju det här. Att skriva och fota. Inspirera. Få vara den jag är. Men är det tillräckligt?

Jag upplever att det är en viss sorts influencers som går hem idag och där känner jag mig inte hemma. Samtidigt tycker jag att det ska finnas mångfald och jag vill stå fast vid den jag är. Jag säger inte att det ena eller andra är fel eller rätt, jag menar folk älskar ju olika. Jag känner bara att jag har tappat lite av känslan jag hade från början i allt virrvarr.

Jag började aldrig blogga för att bli ”känd” eller få synas överallt. Tvärtom. Jag känner mig så annorlunda än de flesta som jobbar med sociala medier. Eller jag upplever mig annorlunda. Jag trivs inte i rampljuset, tycker inte om allt för stora sociala tillställningar, är värdelös på att mingla och skulle vara helt dränerad om jag levde som storstadsbloggarna som springer på event 10 ggr i veckan. Jag började för att få skriva av mig, och att få visa bilder från mitt liv. Så som det är. Jag är inte perfekt. Jag vill inte ”bli nån”. Jag vill bara vara den jag är och få duga som jag är. Kanske är det någon sorts revolt från barndomen. Få känna att jag duger. Att alla behöver inte skrika högt. Jag har aldrig varit den som ropar mest. Jag ropar inte alls. Jag väntar in och pratar med dem som ger mig tid. Jag tänker inte sälja ut mig, eller min familj för att synas och höras mer. Jag skriver gärna personligt, för att själv få bearbeta tex. min barndom, dela med mig av toppar & dalar, men jag gör det när det känns rätt och för att kunna nå ut till andra.

Jag kommer inte göra avkall på den jag är.  Jag är en helt vanlig människa som har flera sidor. Jag älskar mode, kläder & skönhet. Det har alltid varit en stor del av mig, men det är inte allt. Jag vill göra något viktigt av mitt liv, göra det jag kan för att hjälpa någon annan. Dels genom bloggen, men också på andra vis.

Jag fick en kommentar igår från en läsare som hängt med sedan start, dvs i 13 år och jag slängdes till baka i tiden och minns verkligen känslan när jag började blogga. Det var en sådan glädje! Ett lyckopirr i magen! Fingrarna dansade över tangenterna och jag fick utlopp för något jag brann för. Läsarna hittade mig och tyckte om det jag gjorde. Jag sökte aldrig efter läsare så det var en fantastisk boost när ni hittade hit och gillade det jag gjorde ändå. Det kändes enormt och det är just det som gör detta så fantastiskt! När jag läser era kommentarer blir jag helt varm!

Det är DET det här handlar om. Nå ut till människor. Igenkänning. Pepp. Inspiration. Och vanligt vardagsbabbel. Att använda mina kanaler till att göra något bra. Och så länge det känns bra så finns jag här. Jag måste komma ihåg den känslan jag hade när jag startade. Och hoppas att det räcker.

Tack för att DU läser/E

 1. Jag läser din blogg just för att du inte är som andra influencers. Jag upplever dig unik och äkta och tipsar du om något så tror jag att det är för att du gillar produkten/tjänsten och inte bara för att du ska tjäna pengar på samarbetet. Jag läser även House of Philia och Starwomen just för att ni upplevs mer äkta.

 2. Kära du. Undrar så varför du jämför dig med ”storstadsbloggarna”? De är ju inte alls i din ålder. De har inga barn och knappt pojkvänner. Du spelar i en annan division. En bättre division.

  1. Tack fina du! Jag jämför mig inte med 20-åringarna utan tänker mer generellt. Finns ju äldre storstadsbloggare också.

   Tack ❤️

 3. Du ska vara dig själv och det är därför man vill läsa. Jag läser din blogg för jag är också delvis som du och har barn och familj, missbruk i min ursprungsfamil, jobbat så hårt och hamnat i utmattning. Jag älskar när du delar med dig av din personlighet och får mig att känna igen mig och att jag inte är ensam. Fortsätt om du har lust och vill men lyssna på ditt inre.❤

 4. Det är just därför man älskar din blogg! För att du inte är som en storstadsbloggare eller som ett mode/inredningsmagasin utan en person som man kan relatera till! ❤️
  Jag älskar när jag kan inspireras och känna igen mig! Stor kram!

 5. Jag har följt många bloggar under åren men alltid med samma utgång, det man från början drogs till försvinner likt träden tappar sina löv. Den enda blogg som jag ständigt återkommer till är din, tycker alltid att det känns så hemma här och jag mår bra av att läsa vad som skrivs <3 Även bilderna tilltalar mig mycket.

  Fortsätt med det du gör! Vi är många som älskar dig för den du är <3 Trogen läsare sedan starten! Kram

 6. Det är för att du är så äkta och genuin jag läst din blogg sen du fick Jolie. Andra bloggar kommer och går men det är i din blogg jag hämtar inspiration och känner igenkänning! Du verkar vara en så fin person och mamma! Så fortsätt med det du gör❤️

 7. Jag har läst din blogg nästan sedan start, innan du fick Jolie, och håller verkligen med om att du bara ska vara den du är!
  Det är DÅ din blogg är som bäst, när den är personlig. För min del hade det gärna fått slinka in fler inlägg om barnens kläder/inredning, och om dig som mamma. 🙂
  Tycker inte att du ska bry dig om i vilken riktning andra influencers går. Jag tycker det är skönt med ett avbrott från ”JAG SKA BLI STÖRST BÄST VACKRAST”-stilen som alla andra kör.

 8. Jag älskar ju din blogg precis som den är ❤️ Det har jag sagt flera gånger 😊
  En perfekt mix av allt, precis som en blogg ska vara tycker jag.
  Det går inte att jämföra dig med dagens influencers, precis som Frida här ovan skrev….du är UNIK och ÄKTA!! ❤️

  Puss å Kram

 9. Även jag har läst din blogg sen innan Jolie och din blogg är en av några (väldigt) få bloggar jag läser dagligen och inte pausat från. Bäst är det just när du är personlig, är dig själv. Ändra dig inte för någon utan följ ditt hjärta ❤️

 10. Hej Engla!
  Åå jag läser din blogg med glädje och har gjort sen Jolie var liten. Jag tycker din blogg är inspirerande just för man får lite av varje. Lite tips på outfits, inredning, träning, mat och familjeliv. Personligen älskar jag att läsa dina familjeinlägg då jag tycker ni verkar vara en sån härlig familj med mycket kärlek.

  Kram Sandra

 11. Jag har läst din blogg sedan 2006. Minns hur jag låg i soffan gravid med Alex och drömde mig bort bland alla snygga outfits du visade. Temainläggen var mina favoriter och jag kunde läsa samma flera gånger. Jag tycker om att du inte är som alla andra bloggare. Dina inlägg där du delar med dig av personliga saker är mina favoriter och likaså dina vardagsinlägg. Du är den bloggare som jag fortfarande tittar in dagligen på ända sedan jag upptäckte den 2006. Kram fina du! <3

 12. Tror att det är viktigt att man är ”den man är” Allt annat ”lyser igenom”
  Har du funderat på om du är en introvert eller extrovert personlighet.
  Tillhör själv den introverta sorten, som behöver ordentligt med vila
  emellanåt.

 13. Tror att det är viktigt att man ”Är sig själv” Allt annat ”lyser igenom”
  Har du funderat över om du är en introvert eller extrovert personlighet.
  Själv tillhör hör jag den introverta sorten, som behöver mycket vila
  emellanåt.

 14. Jag har nog också följt dig i 12-13 års tid, tror jag sladdade in på din blogg när jag sökte på ”basgarderob” och följde dig sedan slaviskt under flera år. Numera tittar jag in lite då och då för att kolla läget, lite som att titta till en kär gammal vän 💕 Kul att se hur du utvecklas genom åren!

 15. Jag har tagit bort alla mina sociala medier och har kvar instagram på datorn, så blir inte mycket kikande i vardagen. Men, börjat kika mer på bloggar igen och de är roligt att följa dig på bloggen just för att de inte är sådär tillrättalagt om du förstår hur jag menar som många av de andra har 🙂 .

  Ha en bra midsommar! 💃🏻💃🏻💃🏻

 16. Din blogg är bra och du behöver inte ändra på något! Gör det som känns rätt i hjärtat. Egentligen räcker det ju med bloggen då Insta och annat blir mycket samma samma.
  Kram!

 17. Hej Engla! Jag har läst din blogg sen du var gravid med Jolie, känns som en hel livstid 😁 har själv hunnit få två barn, köpt hus osv. Din blogg är en av få jag fortfarande läser. Tycker verkligen om den och alltid gjort ❤️

 18. Alltså. Du är bara så himla fin och genomgullig tycker jag! Du verkar vara en jätterar människa helt enkelt! Ville bara säga det😊 Tack för fin, varierande och även igenkännande blogg!

 19. Hoppas du orkar hänga i ett tag till.
  Jag har hängt med från start och det känns nästan som om man känner dig..så konstigt. Vi har så lika värderingar, intresse och yngre barn och därför blir inläggen ofta väldigt peppande och intressanta eller bara väldigt igenkännande. 😉
  En stor kram till dig

 20. Jag började också följa dig precis när du började blogga. Har följt dig till och ifrån (mest till men periodvis ifrån). Heja dig! Härligt att du följer ditt eget hjärta och helt ärligt, det blir ”för mkt” i storstadsbloggarna. Har själv levt i Sthlm och umgåtts med några av dem och ja, det är en viss sorts människor.

  Kram

 21. Jag har också läst din blogg sedan starten. Idag är din den enda jag läser… Du känns mest som jag och det är därför jag är kvar som läsare så jag hoppas du fortsätter! Det är din blandning av personligt och ytligt som gör den så bra och igenkännande. Jag tycker det känns att du blivit äldre(det har ju jag med) och det har gjort boggen bättre med åren. Tack för att du delar med dig!

 22. Jag har följt dig hela vägen och gillar din blogg/dig just för att du är precis som du är. Tycker du verkar helt fantastisk, så äkta, ödmjuk och fina värderingar. Underbar motvikt till många liknande bloggar som finns idag. Såna som du växer verkligen inte på träd. 🤗😚 Fortsätt vara DU och hoppas du fortsätter skriva. Stor kram till dig!

 23. Älskade Engla! Har oxå följt dig sedan starten och jag minns oxå den glädjen som fanns, det är endast vi som ”veteraner” som vet om hur härligt och framför allt ROLIGT det var förr. Nu lider man bara av prestationsångest när ens följare avföljer en och följer endast fantasitjejer med fantasiliv med proffsfotografer. Men jag är likadan, sålänge det känns roligt så fortsätter jag – och det är helt OK att ta ett break då å då.

  Du fortsätter att inspirera och vi är med dig hela vägen! <3 Skulle vara jätteledsen ifall du slutade helt, jag får enorma mängder inspo av dig!

  Kramar Kellybelly

 24. Det är just därför jag följer dig! Inspo gällande mode och kläder men också vardagen med barn och hus. Hade du hängt med de övriga influenserna hade jag slutat följa för då blir du en i mängden och likadan.
  Du håller dig lite på din kant och har en mysig och inspirerande stil på kläder! Kör på det, förändra inte:) har också läst din blogg rätt länge

  1. Åh tack snälla <3 Blir så glad och rörd över allt fint beröm och pepp här. Tack snälla, verkligen <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..