ANNONS

GRILLMIDDAG & UPPLADDNING FÖR MIDSOMMAR

/

Söndagens ljuvliga grillmiddag! Grillad kycklingfilé med advokado- och halloumisallad med chili flakes!

Hej måndag! Helt galet jobbigt att kliva upp imorse. Jag får skylla på fredagens festligheter. Det sitter i flera dagar för mig fastän det inte ens blev särskilt hårt. Tror att man, eller jag, kanske blir mer känslig för att jag tränar mycket? Känner direkt av när kroppen blir lite i obalans. Men det var det värt och tröttheten går ju över : ) Startade dagen med ett skönt gympass med fokus mage och kondition. Så nu är denna vecka igång och uppladdningen för midsommar är ett faktum. Fyra dagars jobb & vardag med träning, ridskola och poolfix. Enzo har växt ur sin cykel (köpte ny förra året) så vi måste in till stan och prova ut en ny asap och skorna jag köpte till honom var visst också för små så måste fixa nya. Jag är så van att Enzo & Romeo har samma storlek i allt men nu börjar Enzo dra iväg på längden.

Önskar dig en härlig start på denna midsommarvecka!

Kram/E

1
18

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00