ANNONS

GLUTENFRI MOROTSKAKA & KÄRLEKSMUMS

/

Jag har aldrig varit en stjärna vad gäller matlagning eller bakning. Jag vill inte säga att det är brist på talang (haha) utan mer då jag inte varit särskilt intresserad. Men jag börjar gilla det allt mer, och ser det lite som terapi. Skönt att få greja och koppla bort allt annat medan man följer recept, provsmakar och rör om. Prio ett är alltid att det ska vara någorlunda enkelt att tillaga, utan för många konstiga ingredienser. Och så gillar jag att testa lite nyttigare recept, utan att slå knut på mig själv. Det finns så mycket man kan baka eller tillaga idag, som fungerar även för oss som är känsliga mot gluten, eller kanske vill dra ner på socker eller vad det nu kan vara.

Igår på nationaldagen så bakade jag en ljuvlig morotskaka som är helt glutenfri & sockerfri. Den innehåller dock kokossocker och sötströ. Så saftig och fräsch i smaken.
Barnen önskade något annat, (förutom Romeo som alltid vågar testa mina nyttiga recept) så jag gjorde en plåt med kärleksmums också. Det är ju en klassiker som alltid går hem hos både stora och små.

Det var gårdagens terapitimmar det : )

Kram/E

8
26

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00