UPPDATERAT BARNENS GARDEROBER

 

I samarbete med KidsBrandStore

Romeo på nationaldagen!

Jag rensade grabbarnas garderober igår och plockade ut en stor papperskasse med urvuxna plagg. Så skönt att få en överblick om vad de har och vad som saknas. Sedan packade jag in dessa nyinköpta plagg från KidsBrandStore. Det blev shorts från Calvin Klein, t-shirts från Ralph Lauren & Marqy och underkläder från Calvin Klein som är i grym kvalité.

Idag passade det ju perfekt med denna Sweden-tröja : )

Tom. fredag så får du 25% rabatt på allt hos KidsBrandStore med koden engla25 (ej rea). Perfekt att uppdatera barnens garderob med riktigt fina plagg från välkända varumärken.

Kram/E

  1. Ida skriver:

    Hej Engla!
    Undrar hur du håller dina vita soffor rena med tre barn? Vi har också vita soffor men täcker dem med tyg för vi är rädda de ska bli smutsiga. Tyget blir supersmutsigt. Men är så trött på att ha tyg över. Så tråkigt!

    1. Engla skriver:

      Jag funderar på att ha tyg men det skulle nog bara vara jobbigt att fixa till det haha. Vi tvättar överdragen ungefär varannan månad. Det brukar räcka. Visst blir det nån fläck här och där ibland, det är oundvikligt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..