VÄLKOMMEN JUNI

 

Gårdagens ljuvliga middag på verandan

Hej måndag och första veckan i juni! Har en känsla av att juni kommer gå lika snabbt som maj vilket alltså bara kommer säga swiiiiiisch!
Denna måndag är lite segstartad efter att varit vaken flera timmar inatt då Enzo inte kunde sova. R fick också larm mitt i allt och ja det var aningen kaos. När klockan ringde imorse fick jag knappt upp mina ögon, som jag dessutom fått någon sorts allergi (pollen?) runt då det kliar massor sen igår. Men vi kämpar på denna måndag och det får bli lite extra kaffe och en tidig kväll helt enkelt. Herregud vad känslig jag är över att inte få sova. Önskan om ett eventuellt till barn och vakna nätter till och från de första åren är ganska avskräckande. Men förmodligen klarar man ju det, såklart.

Veckan bjuder på lite ledighet i och med nationaldagen och då skulle Jolie egentligen haft ridtävling men torkan ställer till det så det är inställt vilket ledet till en oplanerad dag men det kan vara mysigt att ta den som den kommer. Förra året spenderade vi dagen på sjön men det kommer vi nog inte hinna med denna vecka i och med poolbygget. Robin jobbar dygnet runt just nu känns det som. De senaste 5-6 veckorna jobbar han från tidig morgon till sen kväll för att ro ihop allt och det har tillkommit så mycket annat runtomkring som tar tid och energi också. Men det finns ju en ljusning och han är så fantastiskt duktig som verkligen fixar allt. Finns nog inget han inte klarar av.

Ja förutom att vila lite oftare då.

Kram/E

  1. Säg åt R att ta tag lugnt ibland också så han inte går in i väggen! Kram <3

  2. Lotte skriver:

    Det kommer BLI härligt när det är klart iallafall 🙂 Tur han är händig

    1. Engla skriver:

      Ja det kommer bli så härligt 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..