ANNONS

SOMMARLEK UTOMHUS

/

I samarbete med Jollyroom

I vår gigantiska trädgård finns det plats för spring & lek och att få en hoppborg är väl något jag själv drömt om sen jag var barn. Alltså förstå magin i det! Det har dock känts som en omöjlig dröm att uppfylla då jag bara sett hoppborgar på tivolin & marknader. Men nu är det tydligen nya tider!

Den här lilla nätta pjäsen pryder nu vår trädgård och barnen älskar den (och grannarna likaså hehe). Jollyroom har flera olika modeller, både mindre och så en stor som vi har.

Kan vi stanna tiden nu! Att Jolie fyller 11 år i augusti är liksom så svårt att greppa. Och grabbarna blir 8 i oktober. I mitt hjärta är de fortfarande babies.

Kram/E

2
24

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00