DET RÄCKER NU

 

Godmorgon fredag! En bild som jag hittade i telefonen från förra fredagen när jag kände mig glad & vårpirrig. Veckan har gått så snabbt.

Jag har tänkt mycket på livet och döden den senaste veckan. Varit ledsen. Nära till tårar. Tänkt på Avicii, eller Tim snarare, sett hans dokumentär. Läst alla artiklar. Och igår kom ju svaret om varför han dog. Det gjorde så ont i mig. Att hans enda väg att få frid var att avsluta detta liv. Somna in och få ro.

Det är så fruktansvärt hemskt, sorgligt, orättvist. Och tyvärr precis så många människor känner. Man orkar inte mer. Man orkar inte försöka. Man ropar på hjälp men ingen lyssnar.

Att framgång & pengar tycks vara det enda receptet på att man lyckats. Vem är mest populär, drar in mest pengar? Man är älskad när man är på topp! Men vem älskar en på riktigt? Utan allt det där. Den man är?

Livet är ibland så fruktansvärt ytligt och jag är så himla äcklad över hur världen börjar se ut. Att det ses som svaghet att berätta om hur man mår. Men vi är inga robotar. Vi är människor med känslor. Och vi är många som säger stopp nu. Som inser att vi måste lära oss någonting av detta.

Det räcker nu.

 1. Paula skriver:

  Blev också mycket illa berörd först av dokumentären som jag såg under påsk och sen dödsbeskedet. fick skuldkänslor att jag sett hur dåligt han mådde och inget gjorde. 🙁

 2. D skriver:

  Jag har känt precis samma. Igår på lets dance brast det och mina tårar kom! Fina kille, så ung och så modig som berättar och så lyssnar ingen 🙁 Hela dokumentären var som om alla redan visste om att det inte skulle gå bra… Så hemskt!!

 3. Det har varit en tung vecka, jag har varit så ledsen och tänkt så mycket på Tim ❤️

  Filmen om honom är fruktansvärt sorglig 😔 Det kändes som ett avslut…hans sätt att säga hejdå. Mitt hjärta värker ❤️

  1. Engla skriver:

   Ja det var lite som att de pratade om honom som att han redan gått bort ❤️

 4. Ytligt? Skriver hon som gärna flashar både bröst och annat..

  1. Cissi skriver:

   Ytlig i mina ögon är den som inte ser längre än utseende, pengar, status. Som inte reflekterar över egna eller andras känslor. Dvs, din kommentar säger mer om dig än vad du vill säga om någon annan. Tänk på det en stund.

  1. N skriver:

   …och bakom de brösten klappar ett stort hjärta, som hon öppnar för sina läsare väldigt ofta, för att dela med sig av djupa, allvarliga saker…

 5. Milla skriver:

  Hemskt att läsa men då man sett dokumentären e d ännu värre att känna att d inte kommer oväntat. Att han bad om att få sluta att han bad dom avboka allt och dom ändå behöll en sista. Han pallade inte och d e så tragiskt för i slutet verkade han funnit ro på sin o i dokumentären

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..