SJU SORTERS KAKOR

 

Jag har nu ett samarbete med Gille som du säkert känner igen. Mästare på våra klassiska kakor som chokladbollar, syltkakor, bondkakor mm. Nu lanserar de sju nya sorter under året och först ut är dessa tre som vi kalasat på för att fira in våren. Det finns alltid anledning att fira och vi ställde till med ett litet vårkalas mitt i april. Superroligt tyckte barnen : ) Ska man testa nya kakor ska man göra det ordentligt! Vet du förresten var uttrycket ”sju sorters kakor” kommer ifrån? Jag känner igen det från barndomen och vet att mormor & morfar ofta pratade om just sju sorter när det vankades kalas. Förr i tiden så ansågs sex sorter som för snålt, och åtta sorter som alldeles för extravagant. Så sju sorter var alldeles lagom. Inte svårare än så : )

De tre nyheterna som släppts och nu finns i butik är Drottningkakor med hallon- och blåbärssylt, Chokladkakor med bitar av mörk choklad samt Ingefärakakor med smak av ingefära och lime.

Romeos favorit var Drottningkakan helt klart, han älskar ju för övrigt den klassiska syltkakan så detta var ett roligt alternativ.

Syns det vilken sort Jolie föredrar? Mamma upp i dagen. Choklad ska det vara : ) Jag & Enzo tycker också Chokladkakan var grym. Robin? Ja han gillade alla sorter lika mycket. Han älskar fika : )

Kakorna finns i butik nu! Kram/E

  1. Milla skriver:

    Mmm chokladkakorna. Får nog testas

    1. Engla skriver:

      Sååå goda 😍🍪

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..