MIN NYA KLOCKA

 

I samarbete med Mockberg

Jag har  nu ett samarbete med Mockberg som gör de mest stilrena & lyxiga klockorna man kan tänka sig. Du kan välja mellan olika färger & material och varje sig du är en guld- eller silvertjej (eller rosé) så finns det något att välja mellan. Jag är ju egentligen en guldtjej men gillar även silver och att blanda! Eftersom jag har väskor med både guld- och  silverdetaljer vill jag gärna mixa & matcha med både smycken och en snygg klocka.

Jag har modellen Elise Noir. Så snygg & tidlös och fin att matcha med både silver- och guldsmycken.

Just denna vecka så får du 15% rabatt på hela sortimentet hos Mockberg. Shoppa HÄR och ange koden englasshowroom

Kram/E

 1. Känns väldigt oprofessionellt att ha med Guccis logga i ett samarbetsinlägg för mockberg. Känns inte speciellt seriöst för varken din eller deras skull. Tyckte de verkligen att det var en bra ideé?

   1. Förstår du på rikigt inte vad jag menar? 😳 Har man ett samarbete och ska göra reklam för ett varumärke så är det väldigt oseriöst att lägga in en guccipåse på bilden. Gucci har väl absolut ingenting med detta att göra. Det väldigt konstigt gjort bara… Förstår inte hur du tänker bara 🙂

    1. Nej precis, Gucci har inget med detta att göra, liksom inte heller andra ting som syns på bilden. Ett Hermès-armband tex. Utan jag visar hur jag stylar klockan och tog bilden i min walk-in-closet där det finns både Gucci-påsar och Chanel-boxar. Gucci-påsen är inte i fokus och konkurrerar inte med klockan så tycker inte den eller annat tar fokus. Hoppas du förstår hur jag tänker nu? Och tack för input!

     1. Men ditt resonemang är ju jätte märkligt? Hur kan du inte förstå vad som menas? 😳 Nästan lite läskigt. Och Hermes locket som bara råkade ligga på samma bord när du har pimpat med annan rekvisita (tänker på blommorna)? Förstår att du mixar dyra märken med lite billigare, men just nu är d inte det som ifrågasätts, utan exponeringen av andra märken i samband med mockbergs klocka.
      Jag tror att du innerst inne förstår men det kanske inte är så kul att få d påpekat. Kram

     2. Jag har fotat i min klädkammare och har mina smyckesaskar bland klockor, ringar osv. Att det är läskigt är väl lite överdrivet tycker jag men jag respekterar dina känslor och åsikter såklart. Roligt när ni kommer med feedback. Kram/E

     3. Väldigt konstigt svar. Gör man ett samarbete, så kan man väl ändå vara lite seriös och se till att påsar oxh askar med andra märken inte kommer med på bilden. Blir nästan chockad över ditt dumma svar.

     4. Ledsen att göra dig chockad, det är verkligen inte min mening. Ha en trevlig kväll nu Issa. Kram/E

     5. Tycker att Dom andra märkena lyfter upp Mobergs. Förstår precis varför du har med dom.

     6. Det är verkligen ingen fara engla 🙂 jag är nog van att följa de lite yngre bloggarna och de är kanske lite mer businessinriktade. Medans ni runt 40 kanske tänker ”oh en tjusig påse, den blir fin att ha med på bilden” utan att fundera över det. Men du är iallafall duktig på att märka ut samarbeten 🙂 kram!

 2. Men skämtar du nu? Varför spelar du dum? Menar du alltså att Hermes-boxen och Gucci-påsen bara ”råkade” ligga där när du skulle ta bild på klockan? Och jo, det konkurrerar ut klockan totalt förstås och det borde du väl ta till dig om du gör samarbetet för dina läsare och läsarna reagerar på hur dåligt det är. Men du förstår absolut inte?

  1. Ledsen att du blir så upprörd. För mig är det inte konstigt eftersom jag fotar i min klädkammare där jag förvarar väskor, smycken, påsar och boxar. Jag tar gärna emot feedback, och då gärna i trevlig ton. Önskar dig en fin kväll! Kram/E

   1. Men förlåt, vi som läsare blir väldigt frustrerade när du faktiskt ger så märkliga svar? Det här är ju inte första gången som du ”råkar” ha dyra påsar/askar i bakgrunden när du plåtar billigare märken?
    Om vi vänder på det, när du fotar dina Gucci väskor Elr vilka dyra väskor det kan tänkas vara, så ”råkar” ju inte tex en Daniel Wellington ask ligga lite ”slarvigt” i bakgrunden? Förstår du nu hur vi alla menar och tänker? 😳

    1. Jag har ingen Daniel Wellington-klocka 🙂 Men jag förstår vad du menar! Men jag har billigare märken och budgetsmycken också. Fina smyckesaskar i rosa tex. som syns ibland. Att min Gucci-påse kom med nu (suddig dessutom) tyckte inte jag störde bilden och inte heller den orange asken då den matchade blommorna fint. Jag tänker mer på att få en fin bild och helhet. Men jag tar till mig feedbacken helt klart. Uppskattar att du ändrade ton 🙂 Kram/E

  2. Luuuuugn Milla
   Det är bara en klocka
   Jag tycker som jag skrev innan att dom andra märkena gör så att den klockan ser lite exklusiv ut. Förstår att man har med dom andra för att lyfta upp klockan lite extra

 3. Jag har mailat Mockberg och frågat vad de anser om den här typen av marknadsföring. För mig säger ju ditt samarbete att du måste pimpa Mockberg-klockan med något mer exklusivt för att den ska verka spela i samma sortiment, vilket endast får produkten att framstå mer budget. Jag tycker det är pinsamt hur du verkar vara oförstående om vad problemet är. Nog för att du inte verkar vara den vassaste kniven i lådan men så långt kan du nog tänka. Mockberg lär ju ha betalat en god slant för det här inlägget, och allt jag kan tänka är ”den här produkten är inte Gucci eller Hermes”. Troligen inte vad de önskade.

  1. Men va? Alltså tror Mockberg själva ser (och följer upp) samarbetet de har med Engla utan att en läsare måste maila dem? Och kanske är precis detta de tänkt sig och kommit överens om? Kanske de till och med godkänt inlägget innan?

  2. Ellinor, det är snarare du som inte är den vassaste kniven i lådan och för att toppa det är du dessutom otrevlig. Det går alldeles utmärkt att ge konstruktiv kritik på ett trevligt sätt, läs Marres inlägg till exempel.

   Sedan har inte kritikerna nödvändigtvis rätt bara för att de skäller högst (och kör ett bloggbevakningsdrev – så tröttsamt!). Det handlar om psykologi och ja, Mockbergs lyfts av att synas på fina bilder tillsammans med high end-märken. Det tror jag att Mockbergs marknadsavdelning är väl medvetna om.

 4. Vilka konstiga kommentarer. Om man har ett samarbete om en klocka då får inga andra plagg eller saker som kan kopplas till ett annat märke synas? Sen när då? Det är klart att man vill visa klockan tillsammans med andra lyxiga grejer för att på så sätt lyfta den. Låter som dåliga ursäkter för att spy ut hat utan anledning.

 5. Jag tänker så här…jag såg detta inlägg och den första bilden väckte tanken ”detta är en klocka från Hermes”. Min nästa tanke var, ”ok, inget jag vill eller kan lägga pengar på just nu”, så jag så att säga hoppade över att läsa inlägget. Iaf i mitt fall är det bilderna jag tittar på först i ett blogginlägg. Läste sedan ett inlägg om detta i en annan blogg och gick då tillbaka och läste detta inlägg och jag tycker att bilderna pga det är missvisande. Mockberg skulle gått miste om en potentiell kund pga andra varumärken som förekommer på bilden och vilseleder mig som konsument och det är det jag tror att alla i kommentarsfältet menar. Min avsikt är inte att vara elak utan jag berättar endast hur jag reagerade på inlägget.

  1. Jättebra konstruktiv kommentar, tack! Jag tar inte åt mig av bloggbevakning eller illa formulerade kommentarer, de når inte fram och jag märker ju hur stämningen blir här när bloggbevakning varit i farten. Det är lite sorgligt och jag antar att en sån sida ”behövs” för många människor som vill tömma ur sig sin skit. Riktigt sorgligt på något vis men dessa människor finns ju även runt omkring oss och alla kan ha dåliga dagar/perioder.

   Jag kommer tänka annorlunda nästa gång jag fotar helt klart. Har sett bilderna annorlunda så det är bra med andra synpunkter. Kram/E

   1. Tack! Det var menat som konstruktivt, så jag är glad att den togs bra emot. Ibland så ögnar man snabbt igenom ett inlägg och reflekterar inte så mycket över annat än det första ögat ser och avgör då på nån sekund ifall det är något man vill läsa mer om eller helt enkelt hoppa över om det inte är ens grej riktigt. I mitt fall så gick det till på det viset just pga asken på första bilden. Jag tycker däremot att det är riktigt bra att kombinera själva varan med t.ex. olika armband så som du gjort på andra bilden, just för att på så sätt belysa varans funktion och utseende samt ge tips om hur man kan bära den. Ha en fin dag!

 6. Hehe, ja det var lite tramsigt med asken och påsen. Är verkligen inte ett fan av ”flashande” av märken för det ser (i mina ögon) väldigt barnsligt ut, men har sett många göra så så det var inte förrän jag läste kommentarerna jag ens reagerade på det. Fin styling på armen dock! Otroligt fina armband och gillar mixen med klockan. Dessutom anas en fin outfit också.

   1. Är du nöjd med ditt hermesarmband förresten? Tittar på dom olika nu och finns ju en miljard att välja på, har du provat i butik eller skickat efter? Funderar på antingen guld eller rosé som metall, men vet du om rosé är väldigt rosa i färgen? Tänkte i så fall matcha lite som du med både silver och annat, för gud det är så snyggt. Lyfter i princip varje outfit man har.

    1. Ja jättenöjd! Har inte sett det i rosé dock. Jag tror jag köpte från hemsidan för många år sedan. Tänk på storleken runt handleden och mät innan! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..