PÅSKAFTON

 

Välkomstdrink igår när gästerna kom över! Rosa bubbel med sockervadd : ) Barnen fick Loka Crush Jordgubb och vi vuxna mousserande rosé.

Påskägg!

 

Jag älskar prickigt! Klänning HÄR (adlink)

Ingen traditionell påskmat så långt ögat kan nå. Vi körde på grillat, potatis i olika former och en sommarsallad med äpple & jordgubbar.

En superhärlig påskafton med sol hela dagen och härliga vänner på besök. Alla nöjda & glada!

Idag söndag har vi bara slappat, tagit fram barnens cyklar, sett på film i soffan, ätit godis och lite mera godis. Skönt med en riktig slappdag! Nu ser jag på Younger och ska ta och äta upp resterna från desserten igår. Tänkte att jag & R ska se All inclusive när barnen somnat. Glad påsk sweeties! Puss/E

 

  1. Oh no… grillat ska du av försiktig med. Vi som ha iBS mage tål inte det och såsen är aja baja oxå…

    1. Va? Det kan väl inte du veta, hur England mage reagerar på det? Sås finns i alla möjliga varianter och grillat har då inte min mage problem med, trots svår ibs.

    2. Även min mage tål både grillat och sås. Vad man kan äta när man har ibs är väldigt individuellt, det är ju därför det är en så knepig diagnos – det finns inget facit. Min mage reagerar däremot av för mycket kött (en portion om dagen går bra) men tillagningssättet spelar ingen roll. 🙂

    3. Haha VI som har IBS reagerar ofta på olika saker. Jag kan inte äta lök eller pasta tex. Sällan potatis så äter det kanske max en gång i veckan i snitt. Grillat går bra men skulle inte kunna äta det varje dag. En bra kosthållning i vardagen är viktig för mig, med mild mat som jag vet att jag klarar. Då fungerar grillat, en pizza osv. då och då.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..