ANNONS

SKÅLAR IN PÅSKEN

/

Igår kväll kände vi oss riktigt nöjda efter att ha städat klart, storhandlat och fixat påskäggen till barnen. Då blev det bubbel och senaste avsnittet av Advokaten (bra serie, tips!!!) Så härligt! Påskkänslan infann sig direkt!

Idag lördag så ska vi anordna skattjakt för barnen i vanlig ordning men innan dess ska jag till gymmet, vi ska grilla hamburgare till lunch och förbereda lite inför kvällens grillfest då våra vänner dyker över. En riktigt härlig lördag med andra ord! Solen skiner här och jag tror att vi faktiskt kan ta välkomstdrinken ute idag. Hur underbart?

Glad påsk darling! Kram/E

19
30

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00