ANNONS

PÅSKEN 2018

/

Innehåller annonslänk

Ska bli så härligt med påsklov! Igår städade vi och röjde inför helgen så nu är det lov på riktigt! Vi ska mysa hemma, umgås med familj & vänner, träna, bada, äta godis och ja bara njuta av lite lugn. På påskafton ska vi som alltid ha skattjakt med barnen. Blir nog första gången vi har skattjakt i snö faktiskt. Men det ska nog gå fint. Sol och ett par plusgrader har de lovat. Det räcker fint för mig. Man är glad att det är ljust liksom! Och sitter man i solen på baksidan så är det ändå vår i luften.

Årets påskpynt! Vas H&M Home, bricka Cervera

Idag ska jag & R handla mat & innehållet till påskäggen, förhoppningsvis hinna träna också. Sen chill! Imorgon kommer vänner över och grillar med oss, dricker bubbel och umgås. Ska bli så mysigt då vi inte fått till en date sen nyår tror jag. Galet! Vi är också bjudna på mat hos min mamma på måndag och nästa vecka jobbar vi några dagar innan vi checkar in på hotell en natt hela familjen. Går på museum & shoppar och lite sånt. Åh det ska bli så härligt! Påsklov, here we come!

Att fira påsk precis så som man vill! Och njuta av många röda dagar. Det gör jag inte på samma vis runt jul konstigt nog. Kanske beror på mörker och kyla. Nu är det ljust och härligt!

Hur firar du påsk? Kram/E

7
39

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00