ANNONS

SKÄRTORSDAG

/

Godmorgon torsdag! Här spills ingen tid! Trots megatrött imorse och en snoozning (aldrig bra) hann jag med ett 30-minuters pass på gymmet innan jag skulle till gyn. Var inte nervös alls idag faktiskt och när jag kom dit var sköterskan urgullig och lugn så det var inga problem. Rummet var dessutom litet så ingen Kalle Anka-walk alls. Bara en sån sak. Nu är cellprov gjort och det kunde ta flera månader innan jag får besked. Det känns lite jobbigt. I övrigt såg det bra ut men har mensen inte kommit om en månad ska jag boka tid hos gyn i Uppsala som kollar ordentligt för det kunde inte hon göra på mottagningen tyvärr.

Lila tulpaner till påsk fick det bli! Nu vill man ju ha färg! Jag som inte ens gillar lila vill bara ha lila haha. Snacka om modeslav.

Påskpresent från Vitamin Well! Jättegoda drycker och en pysselbok. Tusen tack!

Nu är det jobb som gäller här och ett planeringsmöte för Inspopodden. Skärtorsdag, en extra festlig torsdag helt enkelt! Kram/E

3
25

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00