ANNONS

PIMPA KAPPAN & RENSA HEMMA

/

Bästa sättet att pimpa kappar eller kavajen, sätt på en brosch! Kan ju lätt bli tråkigt med svarta plagg om man bär dem var dag som ytterplagg.

Godmorgon onsdag! Jag har kört hårt på gymmet idag och det är så fruktansvärt skönt! Efteråt i alla fall haha. Jag somnade tidigt igår och det känns idag. Huvudet är i fas och efter detta träningspass är jag redo för en riktigt effektiv dag. I eftermiddag ska vi påskpynta och städa lite. Barnen ska ha med kompisar hem och jag tänkte ta och rensa vår överfulla bokhylla. I måndags städade jag igenom tvättstugan och nu är det dags att fortsätta. Det är så himla skönt för huvudet att ha ordning och reda tycker jag. Och perfekt att göra sånt pö om pö innan sommaren är här för då vill man bara njuta och vara ute.

Vi har en bokhylla med alldeles för många DVD:s, böcker, spel och fotoalbum. Dags att få lite ordning där helt enkelt.

Men nu jobb & frulle! Happy onsdag darlings/E

9
28

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00