ANNONS

GYN ELLER GYM?

/

Åh jag hann bara med hälften av det jag planerat idag. Inser att jag hade en aningen för lång lista. Men jag får fortsätta imorgon helt enkelt. Imorgon ska jag starta dagen med ett gyn-besök. Inte GYM-besök dessvärre utan det där man (jag) gärna drar mig för. Vet du att jag gjorde min första gyn-undersökning när jag försökte bli gravid med Jolie och de skulle kolla att allt såg ok ut. Jag var alltså 24 år. Det värsta med att vara hos gyn är att man måste klä av sig och gå över rummet a la Kalle Anka. Sen ligga i den där stolen och bresa för kung och fosterland. Och efteråt får man en liten bit papper för att liksom ja torka bort all gel de smetat runt. Och svansa tillbaka till sina kläder med rumpan bar. Känslan är liksom förnedring. Finns så många sätt att göra upplevelsen bättre. Är det bara jag?

Nåväl. Jag ska ta cellprov (på tiden!) och kolla upp varför min mens varit borta i 3.5 månad men ändå har jag mensvärk och onda bröst. Så less på att kroppen spökar. Som vanligt ska man ju inte googla sånt här, för det visar det värsta. Lite orolig känner jag mig såklart. Men det är bara att göra det och hoppas att allt ser bra ut.

Till något annat. Många undrar över Inspopodden och jag kan meddela att vi är tillbaka i april : ) Vi kommer byta dag och podden släpps på måndagar eller tisdagar framöver. Ska bli så himla roligt att få podda igen. Vi har redan släppt 15 avsnitt som du kan lyssna på HÄR så länge. Puss & kram/E

17
29

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00