ANNONS

KLASSISKT & CHICT

/

Innehåller adlinks

Kort trench / Trenchcoat / Kofta / Maxiklänning
Maxiklänning / Klänning / Kjol / Väska / Heels

Tänk att det är april på söndag! April förknippar jag med vårskor, tunnare jacka, långklänning, skinnjacka, solglasögon… Åh så härligt! Jag är så inne på dessa typer av plagg. Väldigt klassiskt och Riviera-chict! Känns som jag liksom hittat hem! Även om jag emellanåt kanske är lite sportigare klädd så älskar jag det feminina och kommer bära det allt mer så fort snön är borta. Maxiklänningarna ovan är ett riktigt kap! Endast 399:- och finns i tre färger HÄR. Jag älskar denna typ av klänning! Så användbar och smickrande.

3
18

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00